Pronájem rodinného domu, Malá Hraštice, 160 m2 (ID: 2191013)

Malá Hraštice

40 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Malé Hraštici

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout k pronájmu tento dvou podlažní prostorný rodinný dům o podlahové ploše 160 m2. Na pozemku o celkové rozloze 1155 m2 se nachází udržovaná zahrada a garáž na dva automobily.

Dispozice rodinného domu je 5+KK, kde se v přízemí nachází vstupní hala, obývací pokoj s krbem, jídelna s kuchyňským koutem, prádelna s WC a technická místnost. V 2NP se nachází 3 ložnice a koupelna s WC. Rodinný dům je vkusně a prakticky zařízený což Vám zajistí maximální komfort Vašeho bydlení.

Dům je napojený na obecní kanalizaci i vodovod. Díky tepelnému čerpadlu připojeném na teplovodní radiátory je rodinným dům nízkonákladový. Náklady na provoz domu včetně vody a elektřiny se pohybují pouze okolo 5 000 Kč/měsíc. Připojení k internetu je k dispozici od Vodafone. Na zalévání zahrady a pro další potřeby užitkové vody slouží vrtaná studna. Péče o zahradu, lze po domluvě s majitelem zajistit.

Rodinný dům se nachází v klidné obci Malá Hraštice, V blízkosti je veškerá občanská vybavenost, obchod s potravinami, restaurace, cukrárna, pekárna, základní škola, mateřská škola. Okolí pozemku je ideální pro ty, kteří hledají klid, možnost procházek po nedalekém lese či výlety na kole a zároveň ocení rychlou dostupnost do Prahy s celkovou dojezdovou vzdáleností 20 min. na okraj Prahy. Dále možnost využití vlakového či autobusového spojení do centra Prahy.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Nájemné: 40 000,- Kč + poplatky
Vratná kauce 80 000,- Kč

Parametry domu

Cena
40 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Malá Hraštice
ID
248-NP00681
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
160 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
105 m2
Podlahová plocha
160 m2
Plocha nemovitosti
1155 m2
Plocha zahrady
800 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, Autobus
Garáž
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Power2

RE/MAX Power2

Zahradnická 550, Příbram

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 36 lidí

Prodejce

Štěpán Řípa

Štěpán Řípa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu rodinných domů v Malé Hraštici?

Podobné nemovitosti