Prodej rodinného domu, Mžany, 144 m2 (ID: 2191280)

Mžany

5 650 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 926 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Mžanech

Informace k domu

Hledáte svůj nový domov v rodinném domě se zahradou blízkosti města i přírody? Oceníte možnost se do domu nastěhovat bez nutnosti rekonstrukce? Pak je nabídka prodeje tohoto rodinného domu skvělou příležitostí právě pro vás.
Prostorný dům o dispozici 3+1 je svým uspořádáním vhodný jak pro spokojený život mladé rodiny s dětmi, tak skvělou volbou pro život na penzi s prostorem pro ubytování návštěvy. A to není všechno, půdní prostor umožňují novým majitelům rozšíření pro vybudování dalších obytných místností v podkroví. Dům disponuje obývacím pokojem, kuchyní s jídelním stolem, ložnicí, dětským pokojem, koupelnou se sprchou a samostatným WC. Součástí stavby domu je zastřešené venkovní posezení s krbem, které je ideální pro společné rodinné chvíle a grilování i za méně příznivého počasí. Na pozemku je prostorná garáž s dílnou a sklep pro uskladnění brambor a nad ním malý dětský domeček. Ano, děti si skvěle vyhrají venku ve svém.
Vytápění domu je zabezpečeno plynovým kotlem s ústředním vytápěním, dům má zavedenou přípojku na veřejný vodovod a vlastní studnu, odpady jsou svedeny do jímky.
Při rozsáhlé rekonstrukci domu byla provedena výměna střešní krytiny včetně parotěsné folie, tedy přípravu pro vybudování obytného podkroví, zateplení domu s novou fasádou, provedena výměna oken a vchodových dveří, výměna plynového kotle a rozvodů ústředního topení, rekonstrukce koupelny včetně rozvodů vody a odpadů a septiku. Vše důležité je opraveno a připraveno pro spokojené užívání novým majitelem.
Zahrada domu je založena a upravena, novým majitelům dovoluje využívat její hospodářskou část pro pěstování vlastní zeleniny, sluneční svit na pozemku je k tomu příznivý a odpočinkovou u venkovního posezení.
Nabízený dům se nachází na okraji obce, což zajišťuje klidné prostředí bez rušení sousedy, sousedé jsou pouze z jedné strany a je vzdálený pouhých 11 km od dálnice D35 a 18 km od centra Hradce Králové. Okolní příroda nabízí nepřeberné množství příležitostí pro rekreační sport a příjemné procházky i houbaření v nedalekém lese.
O této skvělé nabídce se přijeďte přesvědčit osobě při prohlídce, termín si rezervujte u realitního makléře.

Parametry domu

Cena
5 650 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu
Aktualizováno
24. 6. 2024
Adresa
Mžany
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
144 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
144 m2
Plocha nemovitosti
751 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Jiří Micka

Havlíčkova 69, Holice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 54 lidí

Prodejce

Jiří Micka

Jiří Micka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mžanech?

Podobné nemovitosti