Prodej rodinného domu, Líně, Plzeňská, 335 m2 (ID: 2191405)

Plzeňská, Líně

8 940 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 605 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Líních

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení Vám nabízíme novou nemovitost k prodeji. Jedná se o prostorný rodinný dům, který se nachází v lokalitě Líně. Nemovitost disponuje dvěma samostatnými bytovými jednotkami a komerčním prostorem. Dům, který je hlavní částí nemovitosti, je dvoupodlažní. V přízemí domu je v současné době provozována herna. V prvním patře domu se nachází bytová jednotka a ve druhém patře velká hala se vstupem na terasu. Druhá bytová jednotka se nachází ve druhé budově za domem. Celková plocha nemovitosti je 500 m2, což zaručuje dostatek prostoru pro každého člena rodiny. Každá bytová jednotka disponuje vlastní kuchyní, koupelnou a prostorným obývacím pokojem. Komerční prostor je ideální pro podnikání a nabízí mnoho možností využití. Okolí nemovitosti je nabízí veškerou občanskou vybavenost. V blízkosti se nachází školy, školky, obchody a restaurace, takže vše potřebné je v dosahu.
Výhody tohoto objektu jsou následující:
1. Výhodná poloha: Dům se nachází v oblasti s komerčním využitím, což poskytuje možnost pronájmu herny a získání dalšího příjmu. Zároveň je v blízkosti bytová čtvrť, což zvyšuje jeho atraktivitu pro potenciální nájemníky.
2. Rozsáhlý prostor: Přízemní část domu o velikosti 130 m2 nabízí dostatek prostoru pro provoz herny či obchodu, popř. k vybudování až 2 bytových jednotek. 1. patro s bytovou jednotkou o velikosti 4+1 a podlahovou plochou 125 m2 je ideální pro rodinné bydlení. Díky tomu lze v objektu kombinovat jak bytové, tak komerční využití.
3. Možnost rozšíření: Ve 2. patře domu se nachází místnost o velikosti 20 m2 a prostorná terasa s nádherným výhledem. Tato část objektu nabízí potenciál pro další rozšíření, například vybudování další bytové jednotky, což zvyšuje jeho investiční hodnotu.
4.Vedle domu je postavená novější bytová jednotka o velikosti 2+kk. Tento novější byt je vybaven moderním vybavením a může přitahovat nájemníky.
5. Uzavřený dvorek: Dům disponuje menším uzavřeným dvorkem, což je vhodné pro rodiny s dětmi nebo majitele domácích mazlíčků. Dvorek poskytuje soukromí a bezpečí a může být využíván například pro posezení nebo grilování. Celkově lze tedy říci, že tento objekt má výhodnou polohu, rozsáhlý prostor s možností rozšíření a příjemný uzavřený dvorek. Díky těmto vlastnostem je vhodný jak pro bydlení a podnikání, tak pro investici do dalších bytových jednotek.
Pokud Vás tato nemovitost zaujala, těšíme se na Vás na prohlídce!

Parametry domu

Cena
8 940 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 6. 2024
Adresa
Plzeňská, Líně
ID
009
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
365 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
335 m2
Plocha nemovitosti
40 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

JJ REALITY

Nepomucká 53/118, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jana Ježková

Jana Ježková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Líních?

Podobné nemovitosti