Prodej rodinného domu, Ostrov u Macochy, 145 m2

Ostrov u Macochy

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ostrově u Macochy

Informace k domu

Dovolte mi, abych vám představil nabídku rodinného domu, který se nachází v malebném městysu Ostrov u Macochy. Tento dům je zasazený na pozemku o rozloze 115 m² a nabízí dispozici 2+kk. V domě se nachází garáž a v půdních prostorách najdete další místnost, kterou lze využít jako náhradní ložnici, úložný prostor nebo třeba kancelář. Dům je ideální pro ty, kteří hledají nemovitost k rekonstrukci, nebo méně náročné uživatele, kteří si rádi přizpůsobí prostor podle vlastních představ.

Městys Ostrov u Macochy poskytuje veškerou občanskou vybavenost, včetně vodovodu, kanalizace, plynofikace a elektrického a telekomunikačního vedení. V místě jsou k dispozici obchody a služby, včetně dvou prodejen COOP, prodejny průmyslového zboží a dvou pohostinství. Pro rodiny s dětmi je zde mateřská škola, základní škola a speciální základní škola při dětské léčebně. Zdravotní péče je zajištěna praktickým a zubním lékařem a specializovanou dětskou léčebnou. Kulturní vyžití nabízí kulturní dům, kulturní sál s kinem, kostel a knihovnu. Pro sportovní nadšence je zde fotbalové a volejbalové hřiště, tělocvična, přírodní koupaliště a dětské hřiště. Péče o životní prostředí je zajištěna likvidací komunálního odpadu a sběrem nebezpečného odpadu.

Městys Ostrov u Macochy se nachází v severní části CHKO Moravský kras, pouhých 14 km východně od Blanska. Obec leží na okraji Ostrovské plošiny, což jí dodává jedinečný charakter. Ostrov u Macochy je vyhledávanou lokalitou díky blízkým turistickým atrakcím Moravského krasu, což z něj činí ideální místo pro klidný rodinný život i rekreační vyžití.

Pro více informací neváhejte kontaktovat realitního makléře.

Parametry domu

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
25. 6. 2024
Adresa
Ostrov u Macochy
ID
25062024
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
145 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
115 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 43 lidí

Prodejce

Ing. Luděk Skyva

Ing. Luděk Skyva

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Ostrově u Macochy?

Podobné nemovitosti