Prodej bytu 3+1, Jilemnice, Zvědavá ulička, 89 m2 (ID: 2191931)

Zvědavá ulička, Jilemnice

4 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 351 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Jilemnici

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k bytu

Nabízím vám byt s dispozicí 3+1 o velikosti 88,6 m2. Skládá se z kuchyně s jídelnou, obýváku, dvou ložnic, koupelny s vanou a samostatné toalety. V bytě je komora a lodžie.

Byt je v přízemí dvoupatrového bytového domu a vstupuje se do něj z domovní chodby. Kuchyně s výměrou 20 m2 je vybavená linkou a sloupkem, který ji částečně odděluje od jídelní části. Pokud budete chtít, můžete změnit dispozici na 4+kk. Získáte tak pokoj navíc.

Obývák o velikosti 25 m2 je díky dvěma velkým oknům světlý. Ložnice jsou v bytě dvě – do menší z nich se vstupuje z jídelny a do větší přímo z chodby. Větší ložnice má zasklenou lodžii orientovanou do klidné ulice.

V koupelně je masážní rohová vana, toaleta je samostatná. Na uložení věcí se vám bude perfektně hodit komora nebo dva sklepy.

Technické parametry:

Byt prošel před 10 lety částečnou rekonstrukcí, při které se měnily rozvody elektřiny a instaloval nový elektrokotel. Zahrada není součástí prodeje.

Vybavenost v Jilemnici

Máte rádi klid, ale civilizace se vzdávat nechcete? Odstěhujte se do Jilemnice.
Ve městě je vše, co potřebujete k životu – základní a mateřské školy, restaurace, obchody, nemocnice nebo Krkonošské muzeum. A kdyby vám něco chybělo, tak do Vrchlabí to je pouhých 10 km.
Život v Podkrkonoší

Žijete zimními sporty a žilami vám proudí turistická krev? Tak to se vám tu bude líbit.

Stačí popojet pár kilometrů a můžete sjíždět svahy v oblíbeném Špindlerově Mlýně, Benecku nebo Herlíkovicích. K tomu na vás čekají kilometry a kilometry běžkařských tras a turistických stezek.

Parametry bytu

Cena
4 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
8. 7. 2024
Adresa
Zvědavá ulička, Jilemnice
ID
20240607
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KOVARRADIM

Krkonošská 153, Vrchlabí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Radim Kovář

Radim Kovář

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Jilemnici?

Podobné nemovitosti