Prodej vily, Bor - Damnov, 310 m2 (ID: 2192662)

Bor, Damnov

6 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 883 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Boru

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi velice unikátní nemovitost na okraji malé obce Damnov, vzdálené 6 km severně od sjezdu z dálnice D5 (exit 128), 10 km od Boru a 17 km od Tachova či chcete-li 1,5 hodiny z centra Prahy. Jednopatrový, částečně podsklepený rodinný dům s podkrovím nabízí široké spektrum využití. Od rodinného bydlení či rekreace, až po např. sídlo firmy.

V přízemí je z hlavního vchodu vstup do prostorné chodby, ze které se dostaneme do velkého obývacího pokoje, do kuchyně s kachlovými kamny, linkou s vestavěnou myčkou a el. sporákem. Z kuchyně je vchod do jídelny a přes ní do ložnice. Z chodby se dále dostaneme do koupelny, do technické místnosti, na schodiště do patra a do chodbičky vedoucí k zadnímu vchodu do objektu. U zadního vchodu se nachází zastřešená pergola s krbem. V patře je prostorná chodba, ze které se dostaneme do pokoje pro hosty, do 3 dalších pokojů, do obývacího pokoje s vchodem na terasu a též do koupelny se sprchovým koutem, WC a umyvadlem.

V přízemí je dům vytápěn ústředním topením napojeným na tepelné čerpadlo, možné je též využít krbová kamna. V patře jsou pouze lokální topidla na tuhá paliva. Voda je přivedena z obecního vodovodu, možné je též využít studnu s užitkovou vodou na zahradě. Odpad je sveden do jímky. K domu náleží udržovaná zahrada a parkoviště před domem se zámkovou dlažbou.

Domluvte si prohlídku na této nevšední nemovitosti.

Parametry domu

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Bor, Damnov
ID
H54/24
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
310 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
230 m2
Podlahová plocha
310 m2
Plocha nemovitosti
1477 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Jiné
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Vlastimil Harvilla st.

Vlastimil Harvilla st.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Boru?

Podobné nemovitosti