Prodej - jiné, Vrchlabí, 20 m2

Vrchlabí

530 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 526 Kč /za měsíc

(Včetně právního, realitního a kompletního servisu.)

Prověřené firmy v Vrchlabí

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji rekreační zahrádku v malebné lokalitě Vrchlabí, Krkonoše. Pozemek je rovinný a pečlivě udržovaný, což zajišťuje celodenní sluneční svit.

Na pozemku se nachází menší dřevěná stavba s zastavěnou plochou 20 m² ideální pro uskladnění nářadí nebo krátkodobý pobyt. K dispozici je vodovodní přípojka a suché WC, což zajišťuje podmínky pro vaše rekreační aktivity.

Přilehlý pozemek o výměře 340m² nabízí široké portfolio využití jako je umístění bazénu, dětského hřiště / pískoviště, záhonků aj.

Skleník na pěstování zeleniny je skvělým doplňkem pro ty, kteří rádi zahradničí a chtějí si vypěstovat vlastní čerstvou zeleninu. Celkově jde o krásné místo pro chvíle odpočinku a trávení volného času s přáteli.

Tato zahrádka je ideální pro víkendové využití pro rodiny s dětmi, kde si mohou užívat přírodu a klid. Pro více informací nebo sjednání osobní schůzky a prohlídky kontaktujte našeho makléře. Ev. číslo: 647723.

Parametry nemovitosti

Cena
530 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního, realitního a kompletního servisu.
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Vrchlabí
ID
648337
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
20 m2
Plocha nemovitosti
350 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Vojtěch Hakl - Specialista na horské nemovitosti

Vojtěch Hakl - Specialista na horské nemovitosti

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ostatních nemovitostí v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti