Prodej bytu 3+kk, Praha - Žižkov, Malešická, 92 m2

Malešická, Praha, Žižkov

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)

Prověřené firmy v Praze 3

Stěhovací služby

Informace k bytu

Evidenční číslo / ID zakázky: VS188

V žádané lokalitě Prahy 3 nabízíme k prodeji prostorný byt 3+kk v nově vzniklém rezidenčním komplexu. Tento luxusní byt se nachází v unikátním projektu, který přetváří část Žižkova na moderní městskou lokalitu s rozsáhlými zelenými plochami a kompletní infrastrukturou. Byt nabízí komfortní bydlení s vynikající dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností v okolí.

Celková plocha bytu včetně lodžie, avšak bez sklepa a garážového stání, činí 106,1 m2. Interiér bytu vytváří prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a velkou lodžii orientovanou na jih, která rozšiřuje obytný prostor a je ideální k odpočinku. Dvě samostatné ložnice poskytují dostatek soukromí pro všechny členy rodiny. Ložnice s východní orientací zaručují příjemné probuzení s prvními ranními paprsky. Koupelna a samostatné WC jsou navrženy s důrazem na funkčnost a estetiku. Praktická komora nabízí dodatečný úložný prostor. Při inzerování byly použity ilustrativní fotografie co nejvíce odpovídající skutečnosti.

K bytu náleží sklepní kóje a parkovací stání v podzemní garáži s přípravou pro nabíjení elektromobilů.

Byt je vybaven nadstandardními prvky pro maximální komfort bydlení. Systém řízeného větrání s rekuperací tepla zajišťuje zdravé vnitřní prostředí a úsporu energií. Klimatizace poskytuje příjemné prostředí v horkých letních dnech. Sofistikovaný systém podlahového vytápění přináší optimální teplotní komfort v každém koutě bytu. Předokenní žaluzie a kvalitní okna s trojskly zaručují optimální tepelnou a zvukovou izolaci. Na lodžii je položena mrazuvzdorná keramická dlažba.

Byt se nachází v rezidenci se zvláštním důrazem na ekologii a pohodlí. Zelené střechy, retenční nádrže na dešťovou vodu a parkové úpravy s vodními prvky přispívají k příjemnému mikroklimatu. Součástí projektu je také výstavba nové mateřské školy a vytvoření rozsáhlého parku, který poskytne ideální prostor pro relaxaci a aktivní odpočinek.

Lokalita nabízí vynikající dopravní dostupnost - pouhých 5 minut chůze ke stanici metra Želivského a plánovanou novou tramvajovou trať přímo v srdci čtvrti. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost včetně škol, zdravotnických zařízení, obchodů a restaurací. Díky své poloze v širším centru Prahy, nadstandardnímu vybavení a promyšlenému urbanistickému řešení celé čtvrti je tento byt ideální volbou pro náročné zájemce o kvalitní bydlení.

Energetická třída PENB B — velmi úsporná.
Pro více informací a sjednání prohlídky kontaktujte prosím realitního makléře.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Malešická, Praha, Žižkov
ID
VS188
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
92 m2
Patro
5. z 6
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
67 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Garáž
Sklep
Lodžie
Výtah
Parkování
Nízkoenergetický

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Makers Reality

Makers Reality

Vinohradská 2133/138, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Vladislav Maltcev

Vladislav Maltcev

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 3?

Podobné nemovitosti