Prodej rodinného domu, Černvír, 85 m2 (ID: 2194279)

Černvír

4 499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 441 Kč /za měsíc

(provize pro RK k jednání, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Černvíru

Informace k domu

Hledáte bydlení v krásné čisté přírodě obklopené lesy, nebo pěknou chalupu s garáží, dílnou a velkou zahradou?
Nabízíme Vám prodej rodinného domu v klidné lokalitě v obci Černvír, který nabízí ideální možnost nového bydlení, či k rekreaci. Dům o užitné ploše cca 85 m2 se nachází na velkém pozemku o výměře 1996 m2, poskytujícím dostatek prostoru pro relaxaci, či trávení času s rodinou. Dům je možné využívat i jako dvougenerační, kde společným vstupem s chodbou vejdeme do levé, či pravé obytné části. Levá část objektu je zařízena v modernějším pojetí, pravá část domu je původní. Topení je zajištěno pomocí ústředního vytápění plynem či tuhými palivy, v obývacím pokoji jsou situována krbová kamna.
Levá část objektu je dispozičně řešena obývacím pokojem s kuchyňským koutem, dále do patra vstupujeme schoďištěm do dvou větších místností, v patře samostatné WC a šatna.
V pravé části objektu je kuchyně a větší pokoj. Tyto dvě budovy dělí společná chodba se samostatnou toaletou, koupelnou, technickou místností (prádelnou), dále vstupujeme do krytého dvora, kde je přístup k dřevníku, kotelnám, sklepu a garážím. Lze využít i prostornou půdu k případnému rozšíření o obytné podkroví.
Dům je napojen na elektřinu, plyn a vodovodní řád, odpady řešeny septikem.
Na pozemku vlastní studna s využitím vody v domě.
Bydlení je v této lokalitě velmi klidné, mimo hlavní dopravní koridor a přitom jen pár minut od městyse Nedvědice s veškerou občanskou vybaveností.

Tato nabídka je ideální pro rodiny hledající klidné a bezstarostné bydlení v malebném prostředí.
Nezmeškejte příležitost a staňte se novými majiteli tohoto útulného domova! Dům je volný ihned po dohodě.

V okolí se nachází několik turistických zajímavostí (např. Kostel Nanebevzetí Panny Marie v Černvíře, dřevěný most přes řeku Svratku který je dlouhý 35 m a byl postaven v roce 1718, hrad Pernštejn, Nedvědická vrchovina (Sýkoř 702 m), Chlébské – Kaple sv. Jana Křtitele, Skorotice – Kaple Panny Marie, Bledule – Chlébské, aj.).

Průkaz energetické náročnosti nebyl zatím předložen, proto uvádíme v souladu s právními předpisy energetickou tř. G.
Pro více informací volejte, budu se na Vás těšit na prohlídce.

Parametry domu

Cena
4 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provize pro RK k jednání, včetně právního servisu
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Černvír
ID
00214
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
85 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1996 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lucie Valdhansová

Lucie Valdhansová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Černvíru?

Podobné nemovitosti