Prodej kanceláře, Čelákovice, Vašátkova, 573 m2 (ID: 2194887)

Vašátkova, Čelákovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Čelákovicích

Informace k nemovitosti

Tato funkcionalistická vila od architekta Karla Štipla spojuje minulost s přítomností. Vkusně kombinuje původní prvorepublikovou stavbu s novostavbou a nabízí komfort moderního zázemí s geniem loci první republiky. Má široký potenciál využití pro bydlení i podnikání.

Je to investice do cenné součásti naší historie. Je elegantní a reprezentativní. A protože není památkově chráněná, nabízí nekonečný potenciál toho, jak ji přizpůsobit svým vlastním touhám a představám.

Vilu najdete v centru obce Čelákovice, odkud se rychle dostanete na vlak i na dálnice D11 a D10. Dojezd z centra Prahy trvá přibližně 30 minut.

Užitná plocha vily je 536 m2 a zahrnuje nebytový prostor, 4 byty s terasami, a dvojgaráž. K vile náleží také rozlehlá zahrada v parkovém stylu o rozloze 2 791 m2, kde se nachází původní zděný altán, dřevěný srub a dvě funkční studny, se kterými s přehledem naplníte i bazén.

Historie vily sahá do roku 1930, kdy byla původní stavba dokončena podle návrhu architekta Karla Štipla, žáka slavného architekta Josipa Plečnika. Prvním majitelem byl lékař a spisovatel Zdeněk Krčmář. Přístavba byla zkolaudována v roce 2024 a byla zařízena tak, aby poskytovala komfort moderního bydlení a přitom designově ladila k původní budově.

Nebytový prostor v suterénu je zkolaudován jako zdravotnické zařízení. Donedávna byl využíván pro rehabilitace a aktuálně je i na tento typ využití nejlépe připravený. S minimálními zásahy tu ale snadno vytvoříte wellness centrum, ke kterému můžete uzpůsobit i srub na zahradě – například jako saunu. Jako zdroj vody můžete využít studny na pozemku. S větším zásahem tu můžete vytvořit prakticky cokoli. Co Vás napadá? Jak máte chuť tento prostor využít?

Zahrada kolem domu byla navržena už v 30. letech. Vzrostlé stromy, okrasné keře a květiny tu vytvářejí uklidňující atmosféru, díky které člověk snadno zapomene, že je v centru města. Na pozemku se nachází liliovník tulipánokvětý – vzrostlý strom ze Severní Ameriky, který je u nás vzácností, a který jezdí obdivovat botanici z celé země.
Mezi stromy najdete také původní zděný altán, který před téměř sto lety sloužil pro ubytování hostů. Působí romantickým dojmem a snadno přenese člověka zpátky do 30. let.

Technické parametry:
- zateplení budovy i střechy
- střecha dělána před 2 lety
- 2 nové plynové kondenzační kotle
- dřevěná eurookna s dvojsklem
- zkolaudováno jako bytový dům a zdravotnické zařízení

Dispozice nemovitosti:
- nebytový prostor/ordinace: 170,1 m2
- byt 3+kk, 95 m2, přízemí, terasa 11 m2, sklep
- byt 2+kk, 52,3 m2, přízemí, terasa 18,5 m2
- byt 3+1, 85,5 m2, 2. patro, terasa 15,6 m2, sklep
- byt 2+kk, 83,5 m2, 2. patro - dvojgaráž
- zděný altán

Pokud vás o této nabídce zajímá více informací, rád vám poskytnu odkaz na detailní web. Přijďte si osobně prohlédnout tuto funkcionalistickou vilu, kde se snoubí historie s moderním komfortem. Objevte prostor, který nabízí široké možnosti využití pro bydlení i podnikání. Budu se na Vás těšit.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 6. 2024
Adresa
Vašátkova, Čelákovice
ID
00152
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
536 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
573 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Marek Votava

Ing. Marek Votava

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Čelákovicích?

Podobné nemovitosti