Prodej rodinného domu, Úsuší, 210 m2 (ID: 2196063)

Úsuší

16 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 76 251 Kč /za měsíc

(+ provize RK, cena k jednání)

Prověřené firmy v Úsuší

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele vám zprostředkujeme prodej roubenky o dispozici 5+1 v obci Úsuší.
Užitná plocha domu je zhruba 210 m2 a celková plocha pozemku činí 3633 m2.

Dům je postaven z jedlových trámů, což mu dodává autentický rustikální vzhled. Vnitřek domu je vybaven podlahami z masivního sibiřského modřínu, které přinášejí do prostoru příjemnou atmosféru a teplo. Pro izolaci byla použita ovčí vlna, která zajišťuje účinnou tepelnou ochranu a příjemný akustický komfort.

Pro všechny nátěry roubenky byly použity přírodní oleje a lazury od Kreidezeit, což zaručuje nejen ochranu povrchu, ale také přírodní vzhled. Okna i dveře jsou vyrobeny z kvalitního dubu a jsou vybaveny zatemňovacími roletami pro vaše pohodlí.

Kuchyňská linka je vyrobena z masivního dubu v kuchyni najdete velký kachlový sporák včetně dvou troub. K dispozici je také indukční varná deska, pečící trouba, myčka nádobí a digestoř pro vaše pohodlí a praktičnost.

Pro vytápění slouží kachlová kamna, která dokáží vydávat teplo až 24 hodin + el. topný panel. Schodiště je vyrobeno z bukového masivu, který je nejen pevný, ale také krásný na pohled.

Podlahy jsou izolovány perlitovou izolací pro optimální tepelnou a zvukovou izolaci.

V horním patře jsou ve všech pokojích přivedeny internetové připojení přes ethernetový kabel a také satelitní port pro vaše komunikační potřeby. Ve všech pokojích je zavedena zásuvka na noční proud pro možnou instalaci el. topných panelů. Střešní krytina ROBEN MONZA s glazurou, která zajistí dlouhou životnost a odolnost.


Pro milovníky vodních radovánek a případné saunování je tu také nádherné zahradní jezírko o rozměru 12 metrů na 6.5 metru, s maximální hloubkou až 2.3 metru. Toto jezírko je vybaveno kaučukovou fólií Firestone, která zajišťuje její pevnost a odolnost.

Čistotu vody v biotopu zajistí dvě kořenové čističky napájené potůčkem, který dodává jezírku živost a krásu. Aby byla zahrada vždy zelená a krásná, jsou zde také tři zóny automatických závlah na hlavních částech trávníku. Vaše zahrada bude vždy v dokonalém stavu bez nutnosti ručního zalévání.

Vrchní část zahrady je osázena ovocnými stromy, které vám poskytnou čerstvé ovoce přímo z vaší zahrady.

Obec je obklopena malebnou přírodou. Do Tišnova či Předkláštěří je pěkná procházka lesem – pouze 5 km. Ideální pro milovníky zdravého bydlení a přírody, kteří zároveň potřebují být poblíž městu.
Brno je vzdáleno necelých 30 minut jízdy autem.


Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte využít uvedený kontakt.

Parametry domu

Cena
16 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ provize RK, cena k jednání
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Úsuší
ID
00129
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
210 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha nemovitosti
3633 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petr Charvát

Petr Charvát

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Úsuší?

Podobné nemovitosti