Prodej vily, Kunčice pod Ondřejníkem, 400 m2 (ID: 2196205)

Kunčice pod Ondřejníkem

15 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 71 486 Kč /za měsíc

(včetně provize a právních služeb)

Prověřené firmy v Kunčicích pod Ondřejníkem

Informace k domu

Vítejte ve svém možném novém domově v Kunčicích pod Ondřejníkem. Tato okouzlující historická vila nabízí ideální potenciál klidného bydlení u vlastního lesa. A to není zdaleka vše, nabízí totiž i relaxaci pro hosty, kteří ji mohou strávit ve víkendové chatě s vlastní saunou.
Dům nabízí značný potenciál renovace a přizpůsobení Vašemu vkusu a potřebám, které vytvoří Váš vysněný domov. Venkovní prostor je prázdné plátno, které čeká na váš osobní dotek, ať už vidíte svěží zahradu nebo třeba možnost rozšíření obytné plochy.
Roubená vila byla postavena ve 30. letech minulého století a vyprojektovaná známým architektem Alfrédem Parmou z Frenštátu pod Radhoštěm a byla jednou ze tří podobných rekreačních staveb stejného charakteru soustředěných do jednoho místa, nedaleko kostelíku v Kunčicích pod Ondřejníkem.
V přízemí vily, o zastavěné ploše stavby cca 120m2, se nachází obytný prostor s krbem, kdy vytápění je rozvedeno teplovzdušnými rozvody do druhého nadzemního podlaží. Dále pak kuchyně a koupelna se sprchovým koutem a samostatná toaleta. Ve 2 NP. (podkroví) se nacházejí 3 pokoje. Součástí přízemí je i garáž. Stavba je podsklepena.
Přes okrasnou zahradu s pergolou se dostáváme k další stavbě na pozemku a to k chatě, kdy samotná stavba má zastavěnou plochu cca 65m2. V přízemí se nachází kuchyňka navazující na obytný prostor s krbovými kamny. V přízemí rovněž sauna s veškerým sociálním zázemím, včetně sprchy. V podkrovním prostoru, který je obložen masivním dřevem, se nachází 2 útulné pokoje (ložnice).
Velikosti pozemků jsou velkorysé, zastavěná plocha a nádvoří okolo domu činí 215 m2, zahrada před domem cca 1700 m2, prostor mezi domem a chatou čítá cca 1100 m2 a na vše navazuje les s výměrou cca 6100 m2.
Svou strategickou polohou, silným potenciálem pro přizpůsobení a klidem svého okolí, slibuje tato nemovitost vyvážený životní styl, který spojuje každodenní vymoženosti s krásou přírody. Ať už jste rodina, která hledá prostor pro růst, nebo někdo s vizí designu, tento dům slouží jako nádherná základna pro vytváření, užívání si a prožívání svých snů.
V případě dalších dotazů či prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Parametry domu

Cena
15 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právních služeb
Aktualizováno
26. 6. 2024
Adresa
Kunčice pod Ondřejníkem
ID
NJIRD42355PESA
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
9000 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Bc. Petr Sagan

Bc. Petr Sagan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Kunčicích pod Ondřejníkem?

Podobné nemovitosti