Pronájem bytu 2+kk, Pohořelice, U Kasáren, 54 m2 (ID: 2196302)

U Kasáren, Pohořelice

15 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 3500 Kč inkaso (+ elektřina přepsaná na nájemce) + 1500 Kč parkovací stání)

Prověřené firmy v Pohořelicích

Informace k bytu

Hledáte k pronájmu novostavbu bytu 2+kk s lodžií, sklepem a vlastním parkovacím stáním v Pohořelicích?

Tak právě pro Vás máme nabídku exkluzivního pronájmu bytu 2+kk o CP 54 m2 (balkón 4 m2 + sklep 2 m2) + vlastní parkovací stání. Byt se nachází ve 2/4 NP s výtahem v novém bytovém domě "Rezidence Pohořelice"

Dispozice bytu je následující:
Prostorná vstupní chodba s místem na šatní skříň a botník, po pravé straně koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, WC a místem na pračku, dále pak obývací pokoj o výměře 24 m2 s plně vybaveným kuchyňským koutem a se vstupem na balkon, ložnice 13 m2.

Byt je zařízený kvalitní kuchyňskou linkou, která je vyrobena na míru s vestavnými spotřebiči (lednice, mrazák, sklokeramická varná deska, elektrická trouba, myčka, digestoř).

Na zemi jsou položeny plovoucí podlahy. Moderní interiérové osvětlení podtrhuje jedinečnost celého bytu. Okna jsou plastová s trojskly.
Celý byt je slunný a krásně prosvětlený. Jedná se o energeticky úsporné bydlení v blízkosti zeleně s PENB tř.B s nízkými náklady na bydlení. Vytápění bytu je centrální dálkové (vlastní měřiče).

K bytu náleží sklep o výměře 2 m2. Bezproblémové parkování na vyhrazeném venkovním parkovacím stání, které patří k bytu.

Byt je vhodný pro pracující, nekuřáky bez domácích mazlíčků. Byt se nabízí bez vybavení.

Nájem bytu činí 15.500,- + inkaso 3.500,- (+ elektřina přepsaná na nájemce) + venkovní parkovací stání 1.500,-. Majitel požaduje vratnou jistotu ve výši 16.000,-, provize RK 16.000,-.

Byt je volný k nastěhování od 15.7.2024.

Jedná se o velmi klidné bydlení.
V Pohořelicích je veškerá občanská vybavenost ZŠ, MŠ, pošta, banka, supermarkety, síť maloobchodů, sportovní hala, restaurace, kavárny. Hned vedle bytového domu se nachází nová prodejna Lidl a spousta dalších obchodů. Jedná se o stále více vyhledávanou lokalitu v blízkosti zeleně, nedaleko CHKO Pálava, Mušovských jezer, Aqualendu Moravia či historického města Mikulov.
Výborné dopravní spojení na dálnici, Brno je vzdáleno 26 km a Mikulov 24 km.

Pokud Vás byt zaujal nebo máte zájem o více informací, neváhejte mě kontaktovat.
Ráda Vás bytem provedu.

Vaše makléřka Marie.

Parametry bytu

Cena
15 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 3500 Kč inkaso (+ elektřina přepsaná na nájemce) + 1500 Kč parkovací stání
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
U Kasáren, Pohořelice
ID
22959
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
54 m2
Patro
2. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Sklep
Lodžie
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Ing. Marie Padrtová

Ing. Marie Padrtová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Pohořelicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti