Prodej rodinného domu, Neveklov, 126 m2

Neveklov

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Neveklově

Informace k domu

Realitní a znalecká kancelář Tomáš Urban nabízí rodinný dům z roku 2010 stojící na velkém pozemku. Dům je založený na betonových základech s izolací proti zemní vlhkosti, svislé a vodorovné konstrukce jsou panelové, střecha je sedlová, krytina tašková. Klempířské prvky jsou lakované. Podlahy jsou keramické a koberce. Okna jsou plastová s dvojitým zasklením. Voda je zavedena z vlastní studny, odpad je sveden do domácí ČOV. Vytápění je ústřední na tuhá paliva a elektrické s plechovými radiátory.
Dispozice:
1. NP: chodba, kotelna, koupelna, obývací pokoj, kuchyň
Podkroví: chodba, 3 pokoje, koupelna, šatna
Pozemek 1575 m2
Část obce Zádolí leží 2 km od Neveklova. V Zádolí je autobusová zastávka s pravidelným spojením ve směru Neveklov a Sedlčany. V Neveklově je kompletní občanská vybavenost včetně základní a mateřské školy.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Neveklov
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
126 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1575 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Tomáš Urban

Tomáš Urban

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Neveklově?

Podobné nemovitosti