Pronájem bytu 1+1, Brno, Kounicova, 36 m2

Kounicova, Brno

14 100 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 4000 sluzby a energie + kauce + provize, včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Pronájem světlého bytu 1+1, 36 m2, Brno - Veveri, ul. Kounicova. Byt o CP 36m2 se nachází v 3.NP z 5.
Byt bude zařízen pro dvě osoby. Po odstěhování nájemníků koncem června, proběhne celková oprava, malby, dodávka nového nábytku, vybavení, spotřebičů (mikrovlnka s troubou, varná konvice, pračka), současné fotografie proto nebudou odpovídat skutečnému stavu po rekonstrukci. V půdorysu se jedná o prostory 308-311 jen jsou trochu jinak upraveny (309 kuchyně a není propojen s vedlejším bytem).
Dům je přímo propojen s parkovacím domem Rozmarýn, možnost krytého parkování. V přízemí vstupní hala s posezením, křesly. V suterénu se nachází prádelna s pračkou a sušičkou, místnost na kola či sklad. Lze zajistit hotelové služby, pravidelný úklid, výměnu lůžkovin, správcovské služby.
Velmi žádaná lokalita s občanskou vybaveností, obchody, restaurace, památky, zajímavá místa, vše na dosah ruky. Zastávka Mor. náměstí 2min, Česká 3min., ideální dostupnost na veškerou MHD.
Celý dům je určen k dlouhodobému ubytování, je obsazen především studenty, cizinci či pracujícími. Nejsou zde rodiny s dětmi či nepřizpůsobivý občané.

For rent bright apartment 1+1, 36 m2, Brno - Veveri, ul. Kounicova. The apartment of CP 36m2 is located on the 3rd floor of 5.
The apartment will be furnished for two people. After the tenants move out at the end of June, there will be a complete renovation, painting, delivery of new furniture, equipment, appliances (microwave with oven, kettle, washing machine), therefore the current photos will not correspond to the actual condition after the reconstruction. In the floor plan, these are rooms 308-311 only they are slightly differently adapted (309 kitchen and not connected to the next apartment).
The house is directly connected to the parking house Rozmarýn, the possibility of indoor parking. On the ground floor entrance hall with seating, armchairs. In the basement there is a laundry room with washing machine and dryer, room for bicycles or storage. Hotel services can be arranged, regular cleaning, bedding change, concierge services.
Very desirable location with amenities, shops, restaurants, sights, places of interest, everything at your fingertips. Bus stop Mor. náměstí 2min, Česká 3min, ideal access to all public transport.
The whole house is intended for long-term accommodation, it is occupied mainly by students, foreigners or workers. There are no families with children or inadaptable citizens.

Parametry bytu

Cena
14 100 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 4000 sluzby a energie + kauce + provize, včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 6. 2024
Adresa
Kounicova, Brno
ID
00258
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
36 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Denisa Mühlhandlová

Denisa Mühlhandlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně?

Podobné nemovitosti