Prodej chalupy, Suchá, 236 m2

Suchá

4 666 200 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 238 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Suché

Informace k domu

Na krásném místě v obci Suchá, 10 km od Jihlavy, nabízíme k prodeji chalupu, která po rekonstrukci může sloužit jako rodinný dům, nebo investice. K nemovitosti náleží pozemek o velikosti 2789 m2, z něhož část tvoří rozlehlá zahrada a část sad se vzrostlými ovocnými stromy.

Dům je zděný ze smíšeného zdiva, samostatně stojící a má zastavěnou plochu 236 m2. V přízemí se nachází chodba s klenutým stropem a malou komůrkou, koupelna s vanou a sprchovým koutem, WC a bytová jednotka se současnou dispozicí o velikosti 2+1 (v pokojích jsou dřevěné stropy a v kuchyni kamna na dřevo). Podlahy jsou betonové, okna dřevěná a střecha je pokryta betonovými taškami. Energetický štítek G vám dává možnost provést důkladnou rekonstrukci, dosáhnout vysoké energetické účinnosti a získat dotaci. Celé první patro tvoří obrovská půda o velikosti 200 m2, kde lze vybudovat další pokoje. Vytápění domu zajišťují plynové vafky, ohřev vody elektrický bojler. Na pozemku je vlastní studna a odpad je sveden do septiku. Před 15 lety prošly elektrorozvody rekonstrukcí a jsou v mědi (220 a 380 V).

Na obytnou část navazuje dílna a dále pak dvorek, na kterém jsou postaveny chlívky pro zvířata a zděná stodola o velikosti 72 m2. Zde by v budoucnu mohla vyrůst garáž, garážové stání, nebo např. zahradní pergola. Součástí prodeje je i přilehlá slunná zahrada s ohništěm, kamenným krbem, udírnou a sad. K nemovitosti jsou dvě přístupové cesty, z nichž jedna je obecní asfaltová.

Pokud hledáte chalupu, bydlení, nebo investici, a to všechno na krásném a klidném místě, tak neváhejte s prohlídkou a kontaktujte makléře!

Parametry domu

Cena
4 666 200 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
28. 6. 2024
Adresa
Suchá
ID
00240
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
236 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
2789 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 52 lidí

Prodejce

Petr Černický

Petr Černický

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Suché?

Podobné nemovitosti