Prodej rodinného domu, Vysoké Mýto, 1051 m2

Vysoké Mýto

2 599 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 386 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vysokém Mýtu

Informace k domu

Nabízíme Vám exkluzivní příležitost k zakoupení vesnického rodinného domu vhodného pro soukromé využití (chalupa, trvalé bydlení) nebo také ke komerčnímu využití - k podnikání.
Dům se nachází na krásném klidném místě, na okraji malebné vesnice Svařeň u Vysokého Mýta, což nabízí klid, pohodlí a mnoho zeleně v okolí. Veškerou občanskou vybavenost najdete ve Vysokém Mýtě. Tato nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidný životní styl s dostatkem prostoru.

Obytná dispozice domu je 2+kk, což je velký obývací pokoj a prostorná kuchyň s jídelním prostorem a kuchyňskou linkou, koupelny s vanou, komorou, dále vstupní veranda, samostatné WC a chodba.
Podlahová krytina je lino a dlažba. Dveře a okna jsou dřevěná.
Vytápění domu je v současné chvíle pouze lokální - kamny umístěnými v kuchyni.

Dům má velké půdní prostory, kde je možnost vybudovat další podkrovní místnosti. Střecha je sedlová z původních pálených tašek. Nemovitost byla postavena přibližně v roce 1965.

K domu náleží samostatná garáž, stodola a 2 chlévy.

Zahrada:
Na zahradě jsou vzrostlé ovocné stromy. Svými rozměry může zahrada novým majitelům nabídnout spoustu krásné plochy pro odpočinek, zahradničení nebo aktivního relaxu s rodinou u bazénu.

Tato chalupa má společnou příjezdovou cestu se sousedním domem. Na konci pozemku je další společná příjezdová cesta z druhé strany objektu (zadní cesta k zahradě a stodole).

Technické údaje:

Plocha pozemku: 1.051 m2
Zastavěná plocha: 202 m2
Plocha zahrady: 849 m2
Další části: garáž, stodola a 2 chlévy
Počet NP: 1 + neobydlená půda
Voda: obecní vodovod
Elektroinstalace: 230/400 V
Odpad: jímka
Stav objektu: dobrý

Podrobné informace naleznete na www.dumsvaren.cz. V případě zájmu o více informací mě neváhejte kontaktovat.

Těším se na setkání s Vámi!

Parametry domu

Cena
2 599 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Vysoké Mýto
ID
1116/3056
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
106 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
1051 m2
Plocha nemovitosti
1051 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 143 lidí

Prodejce

Renata Hrdinová Lexová

Renata Hrdinová Lexová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Vysokém Mýtu?

Podobné nemovitosti