Prodej rodinného domu, Třešovice, 238 m2 (ID: 2198008)

Třešovice

8 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 887 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Třešovicích

Informace k domu

Krásný rodinný dům ,výborná lokalita se skvělou dostupností!
Dovolte mi představit prostorný, patrový, rodinný dům vystavený v r. 2015, s garáží a prostornou zahradou s ovocnými stromy zajišťující soukromí .
Začneme od začátku, dům je postavený od základů až po komín, je od firmy HELUZ, tvárnicemi o síle 0,5 m, jsou vyplněné tepelným materiálem. Střecha je sedlová s pálenou krytinou.
Okna a venkovní dveře- trojsklo s přípravou na venkovní žaluzie, sítě proti hmyzu již namontovány, vnitřní dveře- dřevo +sklo.
V 1.NP- dvě prostorné, slunné místnosti, kuchyň, sprcha +WC,vstup do garáže a schodiště ( dubové) do 2. NP.
V 2.NP- tři místnosti, které opět oplývají prostorem a sluncem, dvě z nich mají vlastní toaletu se sprchovým koutem a šatnou, v třetí místnosti jsou připraveny přívody ke kuchyňskému koutu, je zde další samostatné WC a vstup na balkon.
Zároveň je zde vstup do podkroví, které lze využít jako obytný prostor.
Vytápění domu- podlahové ústřední teplovodní , zdroj tepla je tepelné čerpadlo voda – vzduch a krbová kamna s rozvodem tepla po místnostech. Centrální vysavač je dalším bonusem.
Součástí domu jsou zpevněné plochy ze zámkové dlažby, které slouží také jako zastřešené parkovací stání pro osobní automobil.
Dům je připojen na obecní řad a kanalizaci+vlastní čistící stanici , na pozemku je i studna s užitkovou vodou.
Vstupní brána je na automatické i mechanické ovládání...
Nemovitost najdeme v klidné obci Třešovice, 8km od města Strakonice.
Nutno podotknout, že vše bylo děláno s láskou a sofistikovaně, je to srdcovka a proto si majitel vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jeho zvolených kritérií..
Veškerá občanská vybavenost do 8km.
Nemovitost není zatížena žádnou právní vadou, proto ho lze snadno financovat hypotečním úvěrem, s kterým vám rádi pomůžeme.
Bližší info ráda sdělím osobně, doporučuji prohlídku.

Parametry domu

Cena
8 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Třešovice
ID
0624BK007
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
238 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
811 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 21 lidí

Prodejce

Blanka Karasová

Blanka Karasová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třešovicích (okr. Strakonice)?

Top nabídky

Podobné nemovitosti