Prodej bytu 2+1, Strakonice, Krále Jiřího z Poděbrad, 55 m2

Krále Jiřího z Poděbrad, Strakonice - Strakonice I

3 100 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 14 774 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Strakonicích

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji byt 55m2 ve Strakonicích, který se nachází v atraktivní lokalitě nedaleko centra města. Byt je umístěn ve 3. nadzemním podlaží samostatného bytového domu s výtahem a parkováním u domu.

Byt prošel modernizací, která zajišťuje komfortní a moderní bydlení. Vstupní prostorná předsíň je vybavena vestavěnými skříněmi a nabízí přístup do zrekonstruované koupelny, která je vybavena sprchovým koutem. Dále samostatný WC. Předsíní dále vstoupíte do ložnice a nebo do obývacího pokoje ze kterého je dále vstup do kuchyně.

K bytu náleží také sklep, který nabízí další úložný prostor.

Okolí domu je klidné a nabízí mnoho možností pro odpočinek a relaxaci. U domu se nachází parkoviště, což usnadňuje parkování. Blízko školy, školky, nákupy atd... Tento byt představuje ideální místo pro rodinné bydlení v příjemném a klidném prostředí s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky.

Parametry bytu

Cena
3 100 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 6. 2024
Adresa
Krále Jiřího z Poděbrad, Strakonice - Strakonice I
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 58 lidí

Prodejce

Ing. Patrik Paterna

Ing. Patrik Paterna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Strakonicích?

Podobné nemovitosti