Prodej rodinného domu, Kožlany, 102 m2

Kožlany

1 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 7 149 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kožlanech

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k domu

Nabízíme na prodej krásný venkovský dům v obci Dřevec na Plzeňsku. Dům je hlavním objektem krásného starého statku a bude i s polovinou zahrady smluvně oddělen od zbylé části dvora a druhého domu, který ke statku patří. K prodávanému domu patří část pozemku dvora a část zahrady. Dům je velmi malebný, dýchá z něj historie a je zde plně dochován "Genius Loci".
Dům má dispozici prostorného 3+1+ konírna a velká půda. Část domu - krásný obývák a kuchyně jsou již po kompletní rekonstrukci, zbylé místnosti - koupelna, velká ložnice a pokoj na rekonstrukci ještě čekají. K zamyšlení je i budoucí využití krásné velké pochozí místnosti na půdě. Konírnu lze využít i jako sklep nebo vinotéku apod. Dům bude nejen skvělou chalupou pro rodinu, ale je vhodný i pro trvalé bydlení.
Čerpání pitné vody je zajištěno ze společné studny, dům má vlastní jímku a přípojku elektřiny.
Dřevec je malebná obec, součást blízkého města Kožlany v okrese Plzeň-sever. V okolí jsou krásné lesy, rybníky a možnosti turistiky.
Dům i s nádvořím má plochu 300 m2 a zahrada 468 m2.

Parametry domu

Cena
1 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
28. 6. 2024
Adresa
Kožlany
ID
0201-NP02804
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
102 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
102 m2
Plocha nemovitosti
768 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Atrium

Podolská 811/138, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jana Kemrová

Jana Kemrová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kožlanech (okr. Plzeň-sever)?

Podobné nemovitosti