Prodej rodinného domu, Mělník, Rozhled, 340 m2

Rozhled, Mělník

Cena na vyžádání /za nemovitost Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Info o ceně v RK.)

Prověřené firmy v Mělníku

Úklidové služby

Informace k domu

Dvougenerační nízkonákladové bydlení v Mělníku! 

Nabízíme bydlení na úžasném místě v klidné části Mělníka, na konci slepé ulice. Dům z roku 2022 je opravdu velkorysý svou rozlohou 430 m2, přičemž v každém patře je samostatný byt s plochou 170 m2. 

- V přízemí se nachází byt 4+kk s velkorysým obývacím pokojem ze kterého je vstup na terasu, kde můžete nerušeně relaxovat. Všechny tři ložnice jsou neprůchozí a prostorné. V přízemí se nachází samozřejmě koupelna s toaletou, samostatná toaleta a technická místnost. 
- V prvním patře je opět prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, dvě ložnice (třetí čeká na dodělání), koupelna, samostatná toaleta, technická místnost a praktická komora. 
- V suterénu je sklep o rozloze 95 m2, do kterého se dostanete z přízemí betonovým schodištěm nebo samostatným vchodem ze zahrady. 

Vytápění a ohřev vody je řešeno tepelným čerpadlem vzduch - vzduch z roku 2021. V celém domě je podlahové vytápění, v koupelnách jsou osazené žebříky. Použité materiály jsou moderní a nadčasové.  Na podlahách je použita kombinace dlažby a kvalitního vinylu. 

Dům je napojen na obecní vodovod, elektřinu a čističku odpadních vod. Hrubá stavba domu je z roku 1997, ale veškeré interiéry, okna, podlahy, vytápění, rozvody vody a elektřiny jsou z roku 2022. Interiéry jsou téměř dokončené, ale přesto dům vyžaduje drobné stavební dodělávky jako například chodníky, schodiště nebo obložení stropu v podkroví. 
K domu náleží velká zahrada, která vybízí k zahradničení například i ve vybudovaném skleníku. Na pozemku je 28 m hluboká studna. Je tu úžasný klid a soukromí. 

Kousek od domu je autobusová zastávka, odkud se dostanete do centra Mělníka nebo do Prahy. Autem jste v Praze v Ďáblicích za půl hodiny. 

Pokud hledáte velkorysé dvougenerační bydlení v bungalovu, tak si neváhejte zavolat o více informací. Obě jednotky mohou mít samostatný vchod. 
PENB se momentálně připravuje. 

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Info o ceně v RK.
Aktualizováno
4. 7. 2024
Adresa
Rozhled, Mělník
ID
N90575
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
430 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
210 m2
Podlahová plocha
340 m2
Plocha nemovitosti
1549 m2
Plocha zahrady
1131 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
Septik
Topení
Ústřední elektrické
Komunikace
Neupravená
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Edita Navrátilová

Ing. Edita Navrátilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mělníku?

Podobné nemovitosti