Prodej rodinného domu, Volary - Chlum, 239 m2

Volary, Chlum

31 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 152 026 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Volarech

Informace k domu

Připravili jsme pro Vás jedinečnou příležitost koupit zcela nový unikátní luxusní dům v krásném prostředí NP a CHKO Šumava v horské obci Chlum u Volar nedaleko Lipna. Jedná se o samostatný cihlový dům s patrovou dispozicí o dvou nezávislých kompletně vybavených bytových jednotkách 2x 4+KK (o celkové ploše 239 m²) s vlastním rovinatým pozemkem (1166 m²). Tato nemovitost byla dokončena v roce 2024 jako součást samostatného areálu Panorama Chlum Resort.
Ke každému bytu je k dispozici vlastní venkovní terasa a dvě parkovací místa. Voda je přivedena dálkovým vodovodem, odpad je odváděn do kanalizace s čistírnou, elektřina je k dispozici ve standardním napětí 230V,400V, ohřev tepla je zajištěn systémem podlahového topení (tepelné čerpadlo vzduch/voda), krbovými kamny a el. topnými žebříky, ohřev vody akumulačním ohřívačem vody integrovaným s tepelným čerpadlem. Průkaz energetické náročnosti budovy je uveden ve třídě B. Samozřejmostí je možnost připojení k internetu v domě rozvedenou optickou sítí, datovými zásuvkami a satelitní televizi.
V tomto domě je prostě vše nadstandardní - podlahy, okna, dveře, nábytek, spotřebiče, bezpečnostní rolety, centrální elektronický systém s tzv. chytrou domácností (Loxon), pro vzdálenou správu domu (zabezpečení, topení, energie, nabíjeni vozidel/elektrokol u parkování). Vše je zde ideální právě pro ty z Vás, kteří hledáte klid a pohodu pro rekreaci či bydlení v blízkosti všudypřítomné a nádherné přírody. V okolí se nachází lesy, louky, rybníky, potoky, přehrada Lipno (10 km). V nedalekých Volarech je veškerá občanská vybavenost: obecní úřad, pošta, nákupní středisko, čerpací stanice, obchůdky, hospoda, kostel, škola, školka, hřiště. Jedná se o vyhledávanou lokalitu vhodnou zejména pro odpočinek a rekreaci rodinami s dětmi - procházky, cyklistiku, vodní sporty, houbaření, lyžování - skiareál Lipno - 40 km, rakouský skiareál Hochficht - 40 km, německý skiareál Mitterdorf - 30 km. BUS - 2 min. Tato lukrativní záležitost je určena náročným klientům, kteří vyžadují prostornou a luxusní nemovitost. Doporučujeme osobní prohlídku. Ev. číslo: 31274.

Parametry domu

Cena
31 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 9. 2024
Adresa
Volary, Chlum
ID
31274
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
239 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
161 m2
Podlahová plocha
239 m2
Plocha nemovitosti
1166 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
68 kWh/m2 za rok
Topení
Lokální elektrické
Terasa
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 9 lidí

Prodejce

PhDr. Bc. Filip Rachnev, MBA, MRE

PhDr. Bc. Filip Rachnev, MBA, MRE

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Volarech?

Top nabídky

Podobné nemovitosti