Prodej rodinného domu, Kralupy nad Vltavou, Na Staré mlýnské cestě, 120 m2

Na Staré mlýnské cestě, Kralupy nad Vltavou

7 700 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 36 696 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Kralupech nad Vltavou

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 5+1 v Kralupech nad Vltavou, konkrétně na adrese Na Staré mlýnské cestě, v části Mikovice. Tento prostorný dům je ideální pro rodiny s dětmi, kteří hledají bezpečné a rodinné prostředí plné možností pro aktivní život s dětmi.

Dispozice domu: v přízemí je vstupní chodba, dále se vstupuje do obývacího pokoje, jídelny, kuchyně, na velkou terasu, toaletu a do sklepa. Z prostorné chodby se vstupuje po schodišti do patra, kde je koupelna s toaletou a tři neprůchozí pokoje. Dům je kompletně podsklepen a součástí je i garáž.
Zahrada má celkem 1143 m2, zde se nacházejí vzrostlé ovocné stromy a nabízí dost prostoru pro různá využítí. Celková plocha domu včetně sklepů, garáže a terasy je cca 215 m2. Dům byl postaven v roce 1974, prošel částečnou proměnou, kdy byly vyměněny okna a byl zateplen. Vytápění zajišťuje plynový kotel. Na zahradě je kopaná studna.

Kralupy nad Vltavou jsou město ležící po obou stranách řeky Vltavy, 25 km severně od Prahy, v okrese Mělník ve Středočeském kraji. Žije zde přibližně 19 tisíc obyvatel.
Je zde plná občanská vybavenost, v těsné blízkosti je základní škola, mateřské školky, gymnázium a základní umělecká škola,. Ve městě je také zímní stadion, plavecký bazén a městské koupaliště.

Neváhejte a kontaktujte mě v případě zájmu o prohlídku tohoto domu, který se může stát novým domovem pro váš rodinný život.

Parametry domu

Cena
7 700 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Na Staré mlýnské cestě, Kralupy nad Vltavou
ID
2016
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
76 m2
Podlahová plocha
120 m2
Plocha nemovitosti
108 m2
Plocha zahrady
1143 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo eDO reality

eDO reality

Na Pankráci 322/26, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Alena Malá

Alena Malá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kralupech nad Vltavou?

Podobné nemovitosti