Prodej vily, Starigrad, Chorvatsko, 315 m2 (ID: 2201833)

Starigrad, Chorvatsko

Cena na vyžádání

(info v RK)

Prověřené firmy

Informace k domu

Nabízíme k prodeji prostornou vilu navrženou vyhlášenou chorvatskou architektkou Francescou Gotovinou. Vila stojí na unikátním místě, jen 400 metrů od moře a 100 metrů od národního parku Paklenica a disponuje panoramatickým výhledem na Jaderské moře a pohoří Velebit.

Tato ultramoderní stavba se skládá ze dvou nadzemních podlaží a suterénu. V suterénu se nachází technické zázemí, wellness, fitness a společenská místnost spolu s koupelnou. Na terase vila svým rezidentům nabídne mimo jiné open-air kino s infinity bazénem s výhledem na moře a okolní krajinu.

V přízemí je velkorysý obývací pokoj, kuchyně s jídelnou, čtyři ložnice s vlastními koupelnami a prostorná terasa s panoramatickým výhledem. V prvním patře se nachází dva hlavní pokoje. Každý disponuje koupelnou s toaletou, sprchovým koutem, šatní skříní a vlastním vstupem na terasu.

Vila disponuje přelivovým bazénem s vodopádovým efektem inspirovaným nedalekými vodopády Paklenica, hydromasážním bazénem a dvěma odpočinkovými zónami včetně ohniště a grilu. K vile také náleží garáž pro dvě vozidla a kryté venkovní stání pro další čtyři.

Vila se nachází v malebném chorvatském Starigradu, necelou hodinu jízdy od Zadaru. Starigrad je zajímavý především svým bohatým historickým dědictvím. Milovníci kultury mohou zavítat do historického centra vesnice, které je zapsáno na seznamu světového dědictví UNESCO. Blízký národní park Paklenica je ideálním výletním bodem pro milovníky turistiky a horolezectví. V neposlední řadě jsou v blízkosti vily vyhlášené pláže Plantaža a Paklenica s pozvolným vstupem do moře a příjemnou atmosférou.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
30. 6. 2024
Adresa
Starigrad, Chorvatsko
ID
N6806
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
315 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
625 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Pecková

Veronika Pecková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil?

Podobné nemovitosti