Prodej rodinného domu, Ko Samui, Ko Samui District, Thajsko, 65 m2

Ko Samui, Ko Samui District, Thajsko

3 295 000 Kč

(včetně provize RK)

Prověřené firmy

Informace k domu

Nová Apartvila LUXURY 3+KK Thajsko (Koh Samui) - dům v Thajsku za cenu chaty v ČR

Zvažujete pořízení vlastního domu v zahraničí pro svou rekreaci nebo hledáte zajištěnou investici s výnosem z pronájmů v turisticky žádané lokalitě? Případně zvažujete životní plán "B" v této nejisté době v podobě vlastní nemovitosti v ráji na zemi? Pak zpozorněte, tato nabídka Vás jistě osloví.

Vítejte na KOH-SAMUI, na jednom z nejvíce vyhledávaném ostrově v Thajsku pro svou rozmanitost, rozvinutou infrastrukturu a neobvykle krásné prostředí. Právě zde jsme ve spolupráci s investorem z ČR dokončili projekt výstavby apartvilových domů LUXURY a jeden z nich uvádíme právě do prodeje.

Nabízíme k prodeji kompletně vybavenou Apartvilu LUXURY (dokončeno 04/2024) v dispozici 3+KK o podlahové ploše 56m², která se nachází na vlastním pozemku o výměře 200m² v JZ části ostrova. V této apartvile naleznete vše, co je třeba a bude Vám tedy okamžitě k dispozici:

- zděná stavba o půdorysu 3+KK a podlahové ploše 56m²
- kompletně vybavena viz fotodokumentace (klimatizace v každém pokoji, kompletní sanita, kvalitní obklady a dlažby, kvalitní dveře a okna, kuchyňská linka vč. spotřebičů a základního vybavení, veškerý nábytek (dvoulůžkové postele v každé ložnici), dekorace, sítě proti hmyzu v oknech a spousta dalšího)
- venkovní částečně krytá terasa 1,5 x 3,5 m se sprchovou stěnou
- oplocený pozemek 200m² s dálkově ovládanou pojezdovou bránou
- bazén 5,8x3,4m (hloubka 1,5m) s kompletní technologií (filtrace, vysavač, drobné nářadí)
- zahradní domek (v něm technologie bazénu) pro uložení zahradního nářadí apod.
- založená a finálně upravená zahrada vč. dekorací
- připojeno na dálkový vodovod (+ vlastní zásobník na 1500l s čerpadlem), elektřinu a internet
- odpady řešeny vlastní jímkou za domem (servisní vstup ze zadního traktu pozemku)

Veškeré potřebné kroky k vlastnictví této nemovitosti řešíme on-line s naším česky hovořícím zástupcem v Thajsku (vše je zajištěno). Můžete se stát majitelem domu v exotickém Thajsku, doslova pár kroků od moře a to vše řešit z pohodlí svého domova. Veškeré informace i formu financování Vám rádi představíme na osobní schůzce. Vlastnit a i provozovat nemovitost v Thajsku je jednoduché, složité je se k takové možnosti dostat. POZOR - nelze financovat hypotečním úvěrem (banky neberou do zástavy zahraniční nemovitosti)

V rámci výstavby byl kladen důraz na kombinaci moderního designu, nejnovějších technologií a prvky tradiční thajské architektury. Projekt je ideálně umístěn v blízkosti obchodů, restaurací a dalších služeb, což zajišťuje pohodlný přístup ke všem potřebám.

Postaráme se Vám případně i pronájem této nemovitosti a vy můžete mimo jiné také realizovat velmi zajímavý výnos z takové investice (pokud tedy nemovitost nebude sami užívat). Na místě máme kolegu hovořícího českým jazykem.

Přímo na tomto ostrově je obrovská poptávka po nemovitostech a cena nemovitostí prudce roste. Nečekejte, neváhejte ... nenechte si ujít tento růstový trend.

Pro více informací nás kontaktujte, rádi Vás seznámíme s detaily.

Parametry domu

Cena
3 295 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
28. 8. 2024
Adresa
Ko Samui, Ko Samui District, Thajsko
ID
0146
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Vybaveno
Ano
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
60 m2
Plocha nemovitosti
200 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michal Kopejtko

Michal Kopejtko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti