Prodej bytu 2+kk, Koh-Samui Lamai, Ko Samui District, Thajsko, 70 m2

Koh-Samui Lamai, Ko Samui District, Thajsko

3 249 000 Kč

(včetně provize RK)

Prověřené firmy

Informace k bytu

Luxusní 2+KK 70 m² s vlastním bazénem, Koh-Samui - Lamai Beach

Akční cena apartmánu v nejvyhledávanější lokalitě KOH-SAMUI

Lamai je nejoblíbenější a nejžádanější lokalitou na exotickém ostrově Koh-Samui v Thajsku. Na tomto ostrově jsme již zrealizovali vlastní development pod taktovkou LUXURY (aktuálně vyprodáno). Nyní pro Vás máme ve výhradním zastoupení další nabídku nemovitosti v tomto místě, ještě blíže pláži a s výhledy na moře.

Nabízíme k prodeji luxusní 2+KK o užitné ploše 70m² s vlastním bazénem a úchvatnými výhledy na moře z každého pokoje, terasy i z bazénu. Jedná se o komorní projekt, ve kterém můžete vlastnit svou nemovitost a užívat si vlastního luxusu a pohody. V případě investice se jedná jedná také o velmi zajímavou možnost - výnos z nájmu zajištěn díky obrovskému celoročnímu zájmu ze strany turistů nejen o Koh-Samui, ale hlavně o tuto lokalitu. Navíc s možností zajištění veškerých služeb pro Vás (úklidy, check-in, check-out apod. ).

Jedná se o novostavbu z roku 2021 v komorním projektu nedaleko moře (cca 5 min jízdy přímo na vyhlášenou pláž Lamai), ovšem díky zasazení domu do terénu jsou zajištěny neskutečné výhledy na oceán a současně soukromí v lokalitě.

Přesné místo nemovitosti Vám rád ukáži. Nelze sem vkládat odkazy nebo mapy a realitní servery neukazují adresu přesně.

K dispozici v apartmánu budete mít plně vybavenou kuchyňskou linku vč. značkových kvalitních spotřebičů, prostorný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu a k soukromému bazénu, ložnici s dvoulůžkem a vlastní koupelnou a i kryté parkoviště. Vybaveno navíc elegantní sanitární technikou, praktickými vestavnými skříněmi a vkusným designovým nábytkem. Apartmán se prodává plně vybavený a ihned možno užívat.

Strategicky orientován na JV, tedy dozajista si užijete slunce při jeho východu a přímé slunce přes den Vám bude stínit zastřešení terasy. Samozřejmostí je vybavení klimatizacemi, tedy o Váš komfort bude postaráno na nejvyšší úrovni.

Napojeno na vodu z vrtu, elektřinu a odpady. Nic nemusíte řešit. Jen si užívat své luxusní nemovitosti v ještě luxusnější lokalitě jakou Koh-Samui dozajista je. K nezaplacení jsou pak fascinující výhledy na Lamai Bay a svěží Coconut Groves of Lamai Hills, které si budete moci užívat každý den při otevření očí.

Ať už budete nemovitost využívat jen pro sebe nebo ji po čas nepřítomnosti pronajímat, o vše je zde postaráno. Jedná se o velmi zajímavou investici s výnosem, který těžko zrealizujete z u nás v ČR či jiných evropských místech. V Thajsku je celoročně přes 30 stupňů, tedy i výnosy z nájmu jsou o toto bohatší.

Prodáváme kompletně vybavené, včetně veškerých souvisejících nákladů na realitní transakci ve Váš prospěch. Máme v Thajsku česky hovořícího kolegu, se kterým přepis zařídíme na dálku bez problémů s jistotou zajištění Vašich prostředků.

Neváhejte se na mne v případě zájmu obrátit. Tato nabídka zde dlouho ležet nebude.

POZN: cena kalkulována při kurzu 1bath = 0,64CZK. V případě změny kurzu o více jak 5% změna výsledné ceny vyhrazena.

Parametry bytu

Cena
3 249 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
1. 7. 2024
Adresa
Koh-Samui Lamai, Ko Samui District, Thajsko
ID
0111
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
70 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Michal Kopejtko

Michal Kopejtko

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk?

Podobné nemovitosti