Prodej vily, Ostrava, Tvorkovských, 140 m2

Tvorkovských, Ostrava

15 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 75 250 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Ostravě

Informace k domu

Nabízíme činžovní řadovou vilu na adrese ul. Tvorkovských, Ostrava Mariánské Hory. Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, jejíž cílem bylo vytvořit komfortní zázemí pro rodinu s dětmi a prostory pro stomatologickou ordinaci. 1.PP a 1.NP se nachází zázemí pro stomatologii : čekárna pro pacienty, recepce, prostorná ordinace se stavební přípravou na 3 stomatologické soupravy, RTG místnost, další stomatologická ordinace s přípravou pro jednu stomatolog soupravu (vhodné pro dentální hygienistku, lze předělat i na laboratoř), sociální zázemí pro pacienty, denní místnost se sociální zázemím pro personál, technická místnost (kompresor), skladovací prostory. V místě je provozována ortodoncie od roku 2011, vše řádně zkolaudováno jako zdravotnické zařízení. Lze tedy využít jako zdravotnické zařízení i pro jiné lékařské odbory.
Ve 2.NP a v podkroví se nachází mezonetový byt o velikosti 5kk+2koupelny +šatna+ terasa+1balkón. Půdorys: otevřený prostor mezi kuchyňským zázemím a obývací částí (místnost oddělená kuchyňským ostrůvkem). Kuchyňská linka na míru, bílý lesk, spotřebiče: indukční deska, trouba, designová digestoř, myčka, dostatečné množství pracovní plochy a úložného prostoru. Místnost nabízí nádherný prosvětlený prostor, na podlaze položeny dřevěné podlahy. V každém patře se nachází koupelna (obklady, dlažba, sprchovací kout, vana, otopný žebřík, Wc se sprškou). V chodbě skříně na míru. Pokoj se vstupem na balkón. Podkroví -pokoj se vstupem na terasu, do šatny a do koupelny (vychytávka - shoz špinavého prádla, technické zázemí -pračka, sušička, skříňky na míru). Zdroj tepla pro vytápění domu jsou dva závěsné plynové kondenzační kotle, teplá voda v nerezovém zásobníkovém ohřívači o obsahu 120l. Rozvodné potrubí z měděných trubek. Podlahové vytápění v koupelnách, na chodbě a v bytové části. Okna - trojskla. Náklady na bydlení činí cca 5.000,-Kč. Další technické parametry Vám ráda sdělím telefonicky, či na osobní prohlídce, projektová dokumentace k dispozici k nahlédnutí. Budu se těšit na prohlídku s Vámi. Do konce září 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Parametry domu

Cena
15 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Tvorkovských, Ostrava
ID
129949
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
140 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
140 m2
Podlahová plocha
140 m2
Plocha nemovitosti
140 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Monika Franková

Monika Franková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Ostravě?

Podobné nemovitosti