Prodej bytu 2+kk, Brno, Střední, 59 m2 (ID: 2204875)

Střední, Brno

6 760 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 216 Kč /za měsíc

(vč. provize, DPH, právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Prodej bytu 2+kk 65 m2
Brno - Ponava, okres Brno-město
Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení s výbornou dostupností do centra města.

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji moderní a prostorný byt 2+kk o velikosti 65 m2 ve velmi žádané lokalitě Ponava, Brno. Byt se nachází v 1. patře nového bytového domu, který je vybaven bezbariérovým přístupem a nabízí komfortní bydlení v klidné části města.

Byt se skládá z prostorné vstupní chodby, která vede do samostatné technické místnosti/šatny/komory. Dále zde naleznete kuchyň propojenou s jídelnou a obývacím pokojem, (s využitím pracovny), který má přímý vstup na terasu, ideální pro relaxaci. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, moderním nábytkem, samostatná toaleta je vedle. Pračka a sušička je prakticky umístěna v technické místnosti vedle koupelny a kuchyně. Kuchyňská linka je vyrobena na míru a je vybavena vestavěnými spotřebiči, jako jsou myčka, trouba, mikrovlnná trouba a indukční deska.

Podlahy v ložnici a obývacím pokoji jsou vinylové, v chodbě, technické místnosti a koupelně je dlažba. Celý bytový dům je postaven ve vysokém standardu.

Možnost dokoupení garážového stání.
Lokalita: Ponavia II. se nachází v blízkosti centra Brna, na rohu ulic U Červeného mlýna a Střední. Vzniklo zde nové bydlení se 104 byty o dispozicích 1 + kk až 4 + kk. Ve dvou podzemních podlažích je vybudováno parkování, vnitroblok je osázen zelení. Přízemí nabízí kromě bytových jednotek také obchodní prostory.

Novostavba s osmi nadzemními podlažími má dva samostatné vchody s prostornými vstupními halami. V přízemí se nachází také místnosti pro kočárky. Každý byt má terasu nebo lodžii.

Kolaudace bytového domu proběhla v dubnu 2020. Lokalita, v níž se Ponavia rezidence nachází, má vynikající občanskou vybavenost a dostupnost do centra. Ve vzdálenosti několik minut chůze se nachází řada sportovišť – plavecký bazén, hokejové haly, fitness, tenisové kurty nebo park Lužánky. Autobusové a tramvajové zastávky v blízkosti zajišťují perfektní dopravní dostupnost.

Novostavba byla citlivě zasazena do okolní zástavby. Architektonický návrh z dílny kanceláře A69 architekti vytváří střídmý a funkční bytový dům s důrazem na užitek a pohodlí budoucích obyvatel.

Parametry bytu

Cena
6 760 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize, DPH, právního servisu, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Střední, Brno
ID
00327
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
65 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ARENA plus

Františky Stránecké 548/10, Brno

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Renata Andrlíková

Renata Andrlíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Brně?

Podobné nemovitosti