Prodej pozemku pro bydlení, Bučovice, Zahradní, 727 m2

Zahradní, Bučovice

2 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 13 106 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Bučovicích

Informace k pozemku

Nabízíme k prodeji stavební pozemek ve městě Bučovice. Jedná se o parcelu o výměře 727 m2, která dříve sloužila jako zahrada rodinného domu. Pozemek je mírně svažitý s jižní orientací a nachází se zde vzrostlé stromy. Majitel se o nemovitost stará, je udržovaná, oplocená a vede k ní zpevněná komunikace. Ulice Zahradní je orientovaná do lesoparku a klidové části centra města. Přímo navazuje na rodinné domy v ulici Slavkovská, které oddělují rušný provoz od této lokality. V posledních letech se zde postavilo několik rodinných domů.
V docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost.
Vzhledem k již výše zmíněné orientaci je pozemek dostatečně osluněný po celý den.
Pokud hledáte bydlení v těsné blízkosti centra města a preferujete klidné, lesoparkem obklopené místo, je tato nabídka právě taková.
Ráda Vám sdělím podrobné informace ohledně možné výstavby RD při osobní prohlídce.

Parametry pozemku

Cena
2 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Zahradní, Bučovice
ID
18340
Plocha nemovitosti
727 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

LUXURY REAL

Nádražní 582, Bučovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Michaela Vajdová

Michaela Vajdová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Bučovicích?

Podobné nemovitosti