Pronájem bytu 1+1, Brno - Veveří, Antonínská, 53 m2

Antonínská, Brno, Veveří

14 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ zálohy na služby 3.400 Kč + přepis el. energie + depozit + provize RK)

Prověřené firmy v Brně

Informace k bytu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu hezký, slunný byt 1+1 o velikosti 53 m2 v žádané lokalitě Brno - Veveří na ulici Antonínská. Tento byt se nachází v 2. NP cihlového domu s výtahem a je ideální volbou pro jednotlivce či páry, kteří hledají komfortní bydlení v atraktivní lokalitě.

Byt se skládá z kuchyně (vybavené kuchyňskou linkou s el. troubou, el. varnou deskou, odsavačem par), pokoje, koupelny (zařízené vanou, umyvadlem, skříňkou a přípojkou na pračku), samostatné toalety a komory, která nabízí praktický úložný prostor pro vaše potřeby.

Byt se pronajímá nezařízený, což vám umožní přizpůsobit si interiér podle vašich představ a vkusu. Je možné využívat i společný dvůr, ideální pro relaxaci.
Možnost připojení k internetu.

Byt se nachází ve vyhledávané lokalitě v blízkosti zeleně, jako je Tyršův sad a park Lužánky. V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - restaurace, obchody a zastávky MHD. Centrum města je necelých 10 minut pěší chůzí.

V blízkosti se nachází VUT a fakulty MU jsou v docházkové vzdálenosti, což je ideální pro studenty a akademické pracovníky.

V případě vašeho zájmu vám můžeme nabídnout video-prohlídky nemovitostí bez osobního kontaktu.
Možnost zajištění jednorázového či pravidelného úklidu naší úklidovou firmou.

Neváhejte a kontaktujte nás pro více informací nebo si domluvte prohlídku.
S ohledem na legislativní požadavek jeho zveřejnění, musí být nemovitost označena v en. třídě "G", což ovšem neznamená, že do této en. třídy opravdu patří.

Parametry bytu

Cena
14 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ zálohy na služby 3.400 Kč + přepis el. energie + depozit + provize RK
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Antonínská, Brno, Veveří
ID
04080
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
53 m2
Patro
2.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
141 kWh/m2 za rok

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Fialová

Lenka Fialová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně?

Podobné nemovitosti