Pronájem bytu 2+kk, Ostrava - Poruba, Havlíčkovo náměstí, 65 m2

Havlíčkovo náměstí, Ostrava, Poruba

13 700 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 3450, kauce 27400.00, + adm. poplatek 6000.00)

Prověřené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Pronájem bytové jednotky 2 + kk, ul. Havlíčkovo náměstí 732/15, Ostrava-Poruba k dlouhodobému pronájmu s možností trvalého pobytu.
Představujeme krásné bydlení ve zcela nově zrekonstruovaných půdních bytových jednotkách.
Půdní vestavby představují v současné době velmi oblíbené řešení bydlení a nabízí veškerý komfort. Současné půdní byty, to je nejen krásný výhled včetně nočního pohledu na oblohu plnou hvězd, zajímavý a osobitý prostor s možností atypických řešení, ale především trendové bydlení v bytech různých velikostí. Nové byty jsou slunné a vzdušné, nabízejí příjemný prostor pro kvalitní a komfortní bydlení.
Půdní byty jsou kompletně nově vybudované, to znamená, že disponují veškerými novými vnitřními rozvody (voda, odpady, elektro, topení), klimatizací, novými střešními okny včetně integrovaných rolet. Připraveny jsou také rozvody na připojení kvalitního televizního signálu a internetu od společnosti PODA a.s. Bydlení je tak maximálně pohodlné a komfortní. Součástí bytové jednotky je i veškeré osvětlení a moderní kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, jako je elektrická trouba, sklokeramická deska a myčka. Součástí kuchyně je také digestoř, dřez a baterie. Vznikl tak nevšední projekt charismatického bydlení nejen s ohledem na polohu nových bytů, odkud je všude blízko, ale také s důrazem na příjemně světlý prostor s maximálním využitím dispozice nových bytů a s použitými materiály ve vyšším standardu. Nově postavené půdní byty na této ulici tedy představují elegantní způsob, jak získat plnohodnotné bydlení v zeleni a v pěší vzdálenosti za veškerými službami a atrakcemi, které skýtá tento městský obvod jako jsou: Hlavní třídě, FNO, MHD, obchody, školy, letní koupaliště, krytý bazén Sareza apod.
Elektřina není v ceně služeb. K bydlení nabízíme veškerý servis naší společnosti včetně non-stop zákaznické linky a aplikace Můj domov, kde máte vše přehledné a potřebné k Vašemu bydlení.
Jedná se skutečně o správné a bezpečné místo pro Váš nový domov.
Zálohy na služby jsou počítány na 1 osobou, nezahrnují zálohy na energie.

Parametry bytu

Cena
13 700 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 3450, kauce 27400.00, + adm. poplatek 6000.00
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Havlíčkovo náměstí, Ostrava, Poruba
ID
F2459792
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
65 m2
Patro
3. z 6
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ivana Borková

Ivana Borková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Ostravě?

Podobné nemovitosti