Pronájem kanceláře, Brno, Masarykova, 19 m2

Masarykova, Brno

6 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ inkaso 2 420 Kč/+ provize RK)

Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Nabízíme k pronájmu kancelář na velice lukrativní adrese v historickém centru Brna v těsné blízkosti dopravního uzlu MHD a vlakového spojení. Vstup z ulice Masarykova nebo Bašty.

Kancelář o ploše 19 m² se nachází ve 2. patře cihlovém, zrekonstruovaném polyfunkčním domě s výtahem, recepcí 7/24 a je nepřetržitě monitorován kamerovým systémem. Prostor se bude nabízet bez vybavení, k dispozici je společná kuchyňka a sociální zařízení.

Ihned k dispozici.

Majitelé požadují vratnou kauci (jistotu) ve výši jedné měsíční platby.

Měsíční náklady: nájemné 6 900 Kč + inkaso 2 420 Kč, celkem tedy 9 320 Kč/měs./vč. inkasa.

Provizi realitní kanceláři za zprostředkování pronájmu ve výši jedné měsíční platby hradí zájemce o prostor k podnikání.

Parametry nemovitosti

Cena
6 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ inkaso 2 420 Kč/+ provize RK
Aktualizováno
2. 7. 2024
Adresa
Masarykova, Brno
ID
JS10178
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
19 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jana Sedláková

Jana Sedláková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti