Pronájem bytu 1+1, Frýdek-Místek - Frýdek, Lískovecká, 38 m2

Lískovecká, Frýdek-Místek

Rezervováno
Cena na vyžádání /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(plus služby 3800)

Prověřené firmy v Frýdku-Místku

Informace k bytu

Exkluzivně nabízíme pronájem bytu 1+1 o výměře 30 m2. Byt se nachází ve Frýdku na ulici Lískovecká. Koupelna s vanou, šatní skříň v chodbě, sušárna v domě, velmi dobrá dostupnost.
Doporučujeme prohlídku, veškeré bližší informace Vám rádi poskytneme.
Nájem celkem 9800, z toho holý nájem bez služeb 6.000 Kč, služby 3.800 Kč včetně zálohy za elektřinu a plyn. Byt k nastěhování dle dohody.
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Inzerent zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněn uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti. Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
plus služby 3800
Aktualizováno
4. 7. 2024
Adresa
Lískovecká, Frýdek-Místek
ID
24037
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
38 m2
Patro
2.
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
MHD
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK LENKA

RK LENKA

Kunčičky u Bašky 329, Baška

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Lenka Burešová

Lenka Burešová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Frýdku-Místku?