Prodej rodinného domu, Palkovice, 192 m2

Palkovice

3 999 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 058 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Palkovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 3+1 v žádané obci Palkovice, nacházející se v těsné blízkosti města Frýdek-Místek s dojezdovou vzdáleností do deseti minut. Příjemné okolí lemované pohořím Palkovické hůrky, moderní centrum obce a výborná dopravní dostupnost slibují skvělé bydlení jak pro mladé rodiny tak pro všechny milovníky klidného bydlení v blízkosti města.

Vstup do nemovitosti je přes zastřešenou terasu do chodby, kde se nachází také koupelna a toaleta. Z chodby se dostaneme dále do menší ložnice, dalšího obytného pokoje, útulného obýváku a kuchyně s novější kuchyňskou linkou. Dům je celopodsklepený, kdy ve sklepních prostorech skládajících se z několika místností nabízejících další využití se nachází také technické zázemí domu.
Cihlový dům byl postaven koncem šedesátých let a je v udržovaném stavu, střecha je novější s krytinou IPA. Je napojen na obecní vodovod, elektřinu a plyn. Odpady jsou svedeny do žumpy. Na pozemku se nachází také studna s čerpadlem, aktuálně využívaná k zalévání záhonů.
Velkou výhodou je také prostorná garáž, která je součástí domu.

Za skvělý benefit u této nemovitosti lze považovat zděnou patrovou chatu, nacházející se na oploceném pozemku, kde lze využít možnost rozdělení pozemku a využití obou objektů samostatně. Do chaty jsou přivedeny veškeré sítě a je okamžitě obyvatelná.

V obci Palkovice je rozvinuta dostupnost občanské vybavenosti včetně školy, školky, zdravotnického zařízení a obchodů. Zajisté oceníte také okolní turistické trasy a nedalekou přehradu Olešná s širokým rekreačním využitím.

Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl vyhotoven, proto uvádíme třídu G.

Zaujala Vás tato nemovitost?
Rádi se s vámi sejdeme osobně a poskytneme vám více informací. Financování zajistíme zdarma s pomocí našeho hypotečního specialisty, který má mnohaleté zkušenosti v oboru a poskytne vám nejvýhodnější podmínky na trhu.

Parametry domu

Cena
3 999 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 10. 2024
Adresa
Palkovice
ID
1084
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
192 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
1300 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

KURKO reality

náměstí Svobody 29, Frýdek-Místek

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 12 lidí

Prodejce

Jiří Kalich

Jiří Kalich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Palkovicích?

Podobné nemovitosti