Prodej kanceláře, Brno, Příkop, 38 m2 (ID: 2206378)

Příkop, Brno

3 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 15 012 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Brně

Informace k nemovitosti

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme ke koupi nebytový prostor o podlahové ploše 38 m2. Jedná se o dvě kanceláře, každá má vlastní vchod z chodby. Přístup 24/7/365.
Pro jednotku ve 3.NP je k dispozici společná kuchyně, toalety a koupelna. V budově IBC v blízkosti parku Koliště a Janáčkova divadla, je k dispozici ucelený soubor služeb - 24/7 recepce s ostrahou, pošta, obchody s kancelářskými potřebami, služby notářství a advokátních kanceláří, pojišťovny, lékařské ordinace a lékárna, restaurace. Přímo sousedící jednotky předmětu nájmu jsou provozně klidového charakteru. Případně je možné si pronajmout parkovací místa v garážích v 1.PP nebo ve dvoře s parkovištěm. Nabízíme Vám také možnost zajištění pravidelného či jednorázového úklidu naší úklidovou službou. Kanceláře je možné koupit i s nájemci.

Parametry nemovitosti

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 7. 2024
Adresa
Příkop, Brno
ID
000003kopd2023
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

DSRED LTD

Bořivojova 878/35, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Olga Sekerková

Olga Sekerková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje kanceláří v Brně?

Podobné nemovitosti