Prodej rodinného domu, Zbečno, 270 m2

Zbečno

5 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 27 403 Kč /za měsíc

(Cena včetně právních a realitních služeb)

Prověřené firmy v Zbečnu

Informace k domu

Nabízíme k prodeji velký, podsklepený, patrový rodinný dům v celkové dispozici 5+1, 2x koupelna, 3x WC, chodba + prosklená veranda a terasa.
Nemovitost se nachází v centru obce Zbečno u Křivoklátu v širokém a malebném údolí řeky Berounky, v chráněné krajinné oblasti.
Je mimo záplavovou oblast, 3 km od přehrady Klíčava, 7 km od hradu Křivoklát.
Dům je situován v mírném svahu na podezdívce z místního barevného kamene.
V suterénu je uhelna s programovatelným automatickým litinovým kotlem se zásobníkem zajišťujícím teplo pro celý dům. Dále velká dílna se dvěma okny a předsíň s oknem a dveřmi na zahradu. Samostatné WC a schodiště do 1. NP. Zde je vstupní hala se schodištěm do patra, WC a vstupy do jednoho z pokojů a do prostorné kuchyně. Ta upoutá zajímavým arkýřovým oknem do ulice a má i praktickou komoru na potraviny. Navazuje koupelna s umyvadlem, vanou, elektrickým boilerem a místem pro automatickou pračku. Dále velký pokoj s orientací na jih do zahrady a menší pokoj s dvoukřídlými dveřmi na prosklenou, slunnou verandu. Ve 2. NP se nacházejí tři pokoje, balkonek do ulice, koupelna se sprchou a WC, technická místnost a velká terasa s okouzlujícím rozhledem do údolí krásné Berounky.
Důležitou součástí nemovitosti je příjemná, okrasná, slunná jižně orientovaná, vzrostlá zahrada s krytým posezením a ohništěm.
Dům byl před dvěma lety napojen na nový rozvod obecního vodovodu a rovněž na novou obecní kanalizaci s čističkou. V celé lokalitě i domě došlo k posílení přívodu elektrické energie v rámci pokládání nového podzemního kabelového vedení.
V místě je obecní úřad, pošta, škola, školka, obchod i restaurace. Zastávka autobusu do Prahy a Kladna 20 m od domu, vlak Beroun – Rakovník cca 500 m.
Celým údolím protéká řeka Berounka, kterou zde překonává známý a krásný Masarykův most, spolu s kostelem sv. Martina a historickým Hamouzovým statkem na návsi dominují obci s téměř tisíci letou doloženou historií.
Nemovitost vyžaduje investici, avšak novým majitelům se svým silným „genius loci“ jistě otiskne do jejich srdcí.

Parametry domu

Cena
5 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně právních a realitních služeb
Aktualizováno
26. 9. 2024
Adresa
Zbečno
ID
0218-NP05832
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
270 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
397 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Anděl

Ostrovského 253/3, Praha 5

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Renata Svatá

Renata Svatá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Zbečnu?

Top nabídky

Podobné nemovitosti