Prodej bytu 4+1, Teplice, Na Spravedlnosti, 121 m2 (ID: 2209605)

Na Spravedlnosti, Teplice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Prověřené firmy v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízíme k prodeji nově nadstandardně zrekonstruovaný a elegantně zařízený byt v osobním vlastnictví.

Byt se nachází v činžovním domě nedaleko soudu a Zámecké zahrady. Projekt byl vypracován v roce 1910 na objednávku pro paní Marii Seidel z Trnovan.

Bytová jednotka je velice dobře dispozičně řešena a skládá se z čtyř místností; prostorné vstupní chodby s úložným prostorem přímo u vstupu, velkou kuchyní se studenou komorou a krásným výhledem na dvůr. Obývací pokoj zdobí plně funkční krbová kamna. K dispozici rovněž jsou dvě toalety. Celková plocha: 121 m2.

Byt se nachází v přízemí a zaujímá polovinu přízemní části činžovního domu. 6 oken má výhled na venkovní zázemí. Vnější část fasády je střežena kamerovým systémem s detekcí pohybu.

Fasáda byla opravena. Nadto byl nainstalovan světlomet se systémem automatického zapínaní a vypínaní, osvícující zelený ostrůvek, ulici a zároveň i chodník podél domu v nočních a večerních hodinách.

Objekt je po kompletní náročné rekonstrukci, provedené na základě designových nápadů, propracovaných do nejmenších detailů v klasickém stylu, avšak s moderními elementy. Kupříkladu některé zdi jsou ve stylu loft, okenní a dveřní špalety ozdobeny a jsou obloženy dekoračními dřevěnými lištami nebo španělskými i italskými obklady.

Většina parapetů je z žuly a mramoru. Okna jsou vybavena dvojskly a sítěmi proti hmyzu. Podlahy jsou v zásadě řešeny dlažbou a dřevěnou plovoucí podlahou.

Rozvody teplé a studené vody, kanalizace, plynu a elektřiny jsou úplně nové. Elektrické rozvody, stejně jako topení a plynu byly vyměněny za měděné. Vodní a kanalizační trubky byly nahrazeny kvalitními plastovými. WC s mini-prádelnou v jedné ložnici má podlahové vytápění.

Kuchyň klasického vzhledu v krémovém provedení je vybavena funkčním nábytkem vytváří příjemný a vřelý dojem. Zajímavostí tady je keramický vestavný dřez. Na většinu kuchyňského systému METOD se vztahuje záruka 25 let. Mezi vybavení mimo jiné patří lednice amerického typu HISENSE (levá část - mrazák, pravá - lednice).

Vytápění místnosti společné s ohřevem vody probíhá pomocí nového úsporného kondenzačního kotle italské značky BAXI. V místnostech uvidíme nové radiátory, některé z nich jsou designové.

Do bytu vcházíme krásným vstupem s robustními bezpečnostními, protipožárními a navíc protihlukovými dveřmi.

Nemovitost je vybavena jak nábytkem z pravého masivu (Německo, Holandsko, Itálie) tak i moderním lisovaným.

Zálohy a poplatky
Plyn: 2700 Kč měsíčně
Voda: 1400 Kč měsíčně
Elektřina: 1100 Kč měsíčně
Fond oprav domu - SVJ (16 Kč za m²) + jiné: 2228 Kč měsíčně.

V pěší dostupnosti jsou supermarkety Kaufland a BILLA, Zámecká zahrada, Zámek, Morový sloup a Lázně Beethoven s komplexem Thermalium. Jsou k dispozici parkoviště pod domem, nahoře a také v ulici U Soudu.

Pro více informaci volejte a pište, kdykoliv včetně víkendů a státních svátků.

Parametry bytu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Na Spravedlnosti, Teplice
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
121 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 10 lidí

Prodejce

Alexandr Škabatura

Alexandr Škabatura

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 4+1 v Teplicích?

Podobné nemovitosti