Prodej pozemku pro bydlení, Ktová, 1032 m2 (ID: 2210305)

Ktová

3 621 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 257 Kč /za měsíc

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Prověřené firmy v Ktové

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k pozemku

Nabízíme vám jedinečnou příležitost ke koupi pozemku o rozloze 1032 m2, v klidné části obce Ktová, v srdci Českého ráje, nedaleko hradu Trosky.
Na pozemku je již evidovaná stavba, která je zapsána na katastru nemovitostí jako zastavěná plocha a nádvoří. Na hranici pozemku se nachází přípojka vody a elektřiny, což vám usnadní budoucí stavební plány.
Tato lokalita je ideální pro ty, kteří hledají klidné bydlení s možností aktivního odpočinku. Okolí je perfektní pro výlety a cyklistiku po krásách Českého ráje. Podle územního plánu je zde povolená nízkopodlažní venkovská obytná zástavba, což znamená, že zde můžete postavit rodinný dům s jedním až dvěma nadzemními podlažími, s možností podsklepení a podkroví. Druhé nadzemní podlaží je povoleno pouze s ohledem na okolní stávající či navrhovanou zástavbu. Maximální koeficient zastavění pozemku je stanoven na 0,40.
Pokud hledáte místo, kde byste mohli uskutečnit své sny o venkovském bydlení či rekreaci, tento pozemek je skvělou volbou.

Parametry pozemku

Cena
3 621 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 7. 2024
Adresa
Ktová
ID
00442
Plocha nemovitosti
1032 m2
Elektřina
230V
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Vodovod

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo ERS reality eu

ERS reality eu

Staroměstské náměstí 141/51, Mladá Boleslav

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jaroslav Bureš

Jaroslav Bureš

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Ktové?

Podobné nemovitosti