Prodej pozemku pro bydlení, Zbiroh, Karla Vokáče, 682 m2

Karla Vokáče, Zbiroh

2 600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 391 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Zbirohu

Podlahy

Stěhovací služby

Informace k pozemku

Prodej stavebního pozemku ve Zbirohu – Ideální místo pro bydlení i rekreaci

Hledáte ideální místo pro svůj nový domov nebo rekreační nemovitost? Nabízíme vám jedinečný stavební pozemek v centru malebné obce Zbiroh, která je známá svou starou zástavbou rodinných domů a krásným okolím. Tento pozemek je skvělou příležitostí pro ty, kteří chtějí žít v klidné a historické lokalitě, přitom s výbornou dostupností do města a okolní přírody.

Klíčové vlastnosti pozemku:
Typ nemovitosti: stavební pozemek, předmětem prodej je jsou parcely o výměře 541 m2 a podíl 3/4 na parcele o výměře 188 m2
Lokalita: centrum obce Zbiroh
Okolí: staré zástavby rodinných domů
Přístup: asfaltová cesta, snadný přístup pro stavební techniku
Inženýrské sítě: všechny sítě na hranici pozemku z ulice Karla Vokáče

Výhody lokality:
Blízkost zámku Zbiroh: kousek od pozemku se nachází historický zámek Zbiroh, který nabízí nádherné procházky a kulturní zážitky.
Cyklostezky a turistické trasy: okolí je protkané cyklostezkami a turistickými trasami, ideální pro milovníky aktivního odpočinku.
Blízkost dálnice D5: snadná dostupnost na dálnici D5 umožňuje rychlé a pohodlné spojení s Prahou (50 min.), Rokycany (20 min.) i Plzní (30 min.)
Rekreace: ae vzdálenosti 2 km se nachází koupaliště Týček, ideální pro letní osvěžení. Okolní rybníky nabízejí možnosti rybaření a relaxace u vody.
Veřejná doprava: autobusová zastávka je vzdálena pouhé 4 minuty chůze, což zajišťuje pohodlné spojení s okolními městy a vesnicemi.

Vhodné využití:
Tento stavební pozemek je vhodný jak pro trvalé bydlení, tak i pro rekreační účely. Díky své poloze v centru obce a blízkosti veškerých služeb a přírodních krás je ideálním místem pro vytvoření domova, kde si můžete užívat klid a pohodlí venkovského života. Velikost pozemku je velmi příjemná a nebude vás trápit náročnost péče a údržby do budoucna.

Parametry pozemku

Cena
2 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Karla Vokáče, Zbiroh
ID
9988
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
682 m2
Komunikace
Asfaltová
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Ivana Cikánková

Mgr. Ivana Cikánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Zbirohu?

Podobné nemovitosti