Prodej ubytování, Malá Morávka, 400 m2 (ID: 2211805)

Malá Morávka

26 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 123 908 Kč /za měsíc

(Cena včetně realitního a právního servisu)

Prověřené firmy v Malé Morávce

Informace k nemovitosti

Co je pro Krkonoše Špindlerův Mlýn, to je pro Jeseníky Malá Morávka. A právě tady, ve vyhlášené rekreační oblasti s tím nejčistším vzduchem a nádhernou přírodou, vám chceme ukázat jedinečnou nemovitost, která čeká na svého nového majitele.

Kousek pod Kapličkovým vrchem, v srdci chráněné krajinné oblasti protkané cyklostezkami, turistickými trasami a sjezdovkami, stojí moderně zrekonstruovaná Vila Vivenot. Dům, který si nejen vy, ale i vaši návštěvníci během okamžiku zamilují.

Stojí na ohraničeném pozemku velkém 2749 metrů čtverečních. Zahradu lemuje Bělokamenný potok a najdete tady dokonalé a ničím nerušené soukromí, třeba na terase, u ohniště, na dětském hřišti nebo v sauně. Ve vile jsou čtyři pokoje a dva apartmány, celkem zde ubytujete 20 osob a nechybí zde ani zázemí pro nejmenší. Pokoje v přízemí mají společnou kuchyň a společenskou místnost s krbem a výhledem, který se vám neomrzí. Celoročně je tady útulno a domácí atmosféru si můžete zpříjemnit třeba zatopením v krbu. Posedět můžete na terase, v zahradě nebo třeba u potoka. A přímo ze sauny můžete pro osvěžení do potoka nebo se v zimě otužit v čistém sněhu. Po celý rok tady vy i vaši návštěvníci najdete spoustu vyžití a proto v domě nechybí lyžárna ani kolárna.

V roce 2015 prošla vila totální rekonstrukcí, má svoji Bio ČOV, duplicitní systém vytápění plyn/aut., kotel pevná paliva, MaR , atp. plynový zásobník, duplicitní zásobování vodou. Náhradní zdroj nouzové osvětlení. Zabezpečovací kamerový systém. Zařizovací předměty Vileroy Boch. Pokoje jsou velmi prostorné s vlastním soc. zařízením, Wifi i TV. Apartmány mají navíc vybavenou kuchyni. Půdorysy pokojů jsou v galerii. Vila má také promítací přístroj vč. plátna,repro Bosse a vybízí ke školení či aktivů pracovních kolektivů. Má i vlastní parkoviště. Sportovci jistě ocení uzamykatelné skříňky na lyžařské věci, kola.
PENB z 5.8.24 dle vyhlášky vyhlášky č. 264/2020 Sb. má třídu D.


Technický provoz zajišťuje soukromá firma, abyste vy nemuseli nic řešit a přijížděli jen na kontrolu a za odpočinkem. O bezpečnost vaší i vašich hostů se stará zabezpečovací systém dvou kamer se zaměřením na vlastní parkoviště a vchod do vily. Obsazenost vily je v sezonu 80% mimo sezonu 50%. O chod vily se stará spolehlivá a empatická paní. Ráda bude zajišťovat chod vily i pro vás.

V okolí je 12 kilometrů sjezdovek, běžecké tratě a další zimní atrakce, a v létě spousta turistických a cyklistických tras, Horská služba, wellness, restaurace. Ski Aréna Karlov lanovkou vozí v zimě lyžaře ( i na večerní lyžování ) a v létě baikery a turisty.
Zažijete tady mnohem více, než jen relaxaci v přírodě. Neopakovatelné zážitky na vás čekají v Jeseníkách v těsné blízkosti Pradědu. Investujte do sebe a své budoucnosti, Vila Vivenot za to stojí. Rádi vám ji představíme osobně. Těšíme se na vás.

Parametry nemovitosti

Cena
26 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena včetně realitního a právního servisu
Aktualizováno
17. 8. 2024
Adresa
Malá Morávka
ID
73
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
400 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
3106 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Natálie Novosádová

Natálie Novosádová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Malé Morávce?

Podobné nemovitosti