Prodej bytu 3+1, Vratimov, Frýdecká, 65 m2

Frýdecká, Vratimov

2 690 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 12 820 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Vratimově

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1 v osobním vlastnictví, v klidné části města. Obytná plocha 65 m2, byt je ihned připraven k užívání - je vyklizený, vymalovaný. Nachází se ve třetím nadzemním podlaží malého bytového domu s pěkným výhledem na okolí.
Dispozičně je byt velmi dobře uspořádán, z prostorné vstupní chodby se vchází do jednotlivých pokojů, kuchyně, koupelny a WC, žádný prostor není průchozí. Bytové jádro je zděné, WC samostatné mimo koupelnu. V bytě je provedena částečná rekonstrukce (plovoucí podlahy v pokojích a výměna interiérových dveří).
Vytápění a ohřev teplé vody vlastním plynovým kotlem Vaillant. Pravidelné měsíční náklady ve výši 1.828,- Kč zahrnují fond oprav, společné prostory a správu domu. Zálohy na vodné a stočné jsou nyní 800,- Kč měsíčně, záleží na skutečné spotřebě, možno změnit. Spotřeba elektřiny a plynu není v platbách zahrnuta. K bytu náleží také samostatná a prostorná sklepní kóje o výměře 5 m2. Bytový dům je po revitalizaci - střecha, zateplení, plastová okna, vchod. Parkování na ulici a na pozemku vedle domu. V okolí dostatek zeleně, možnost posezení u ohniště kousek od domu nebo vycházek polní cestou za domem do luk a k rybníku. Autobusová zastávka a restaurace s vyhlášenou kuchyní do 3 minut od domu, obchody, školka, škola, úřady, centrum obce do 15 minut chůze, MHD 2 minuty. Společenství vlastníků v domě se skládá pouze ze sedmi jednotek, nesplácí se žádný úvěr a ve fondu oprav je slušná finanční rezerva. Bydlení zde můžu doporučit všem zájemcům o klidnou lokalitu v dosahu veškerého občanského vybavení a s krátkou dojezdovou vzdáleností do Ostravy, Frýdku Místku i Havířova. Vzhledem k mimořádně nízkým měsíčním nákladům doporučujeme i jako investici k pronájmu. V obci Vratimov je poptávka po pronájmu vyšší než nabídka.
S financováním rádi pomůžeme, zajistíme vyřízení úvěru na bydlení. Upřednostňujeme rychlé jednání platbu z vlastních zdrojů Energetický průkaz budovy je k dispozici.

Parametry bytu

Cena
2 690 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Frýdecká, Vratimov
ID
393
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
70 m2
Patro
3. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Zpevněná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelová televize
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Sklep
Bezbarierový přístup
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Mgr. Klára Krystýnková

Mgr. Klára Krystýnková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Vratimově?

Podobné nemovitosti