Prodej pozemku, Slabce, 429 m2

Slabce, okres rakovník

499 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 378 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Slabcích

Informace k pozemku

Nachází se v úžasném kraji s názvem Středočeský kraj, v malebné vesnici Slabce, nabízíme Vám k prodeji pozemek o celkové rozloze 429 m2. Tento pozemek je vhodný pro individuální výstavbu, nachází se v lokalitě s veškerou občanskou vybaveností a v blízkosti krásné přírody.

Vlastnictví tohoto pozemku je osobní a s ním nejsou spojeny žádné omezení. Tato oblast není zařazena do chráněné krajinné oblasti, což znamená široké možnosti využití pro nového majitele. Parcela je dobře dostupná po zpevněné silnici, což zajišťuje pohodlný přístup k nemovitosti.

Na pozemku je zajištěno napojení na veškeré inženýrské sítě což je velkou výhodou pro naplánování a výstavbu nového domova. Pozemek je o velikosti 429 m2. lze využívat jako zahrada se zahradním domkem a k víkendovému odpočinku z chaosu pracovních dní. IS jsou dostupné od vedlejších pozemků. Pro ty, kdo do 1.1.2023 nepodali stavební povolení - je výstavba pozastavena a v současné době probíhá další schvalovací kolo - změna ÚP- ohledně nové výstavby.

Výhodná investice- pokud hledáte místo pro stavbu vlastního domova v klidné a příjemné lokalitě, pak je tato nabídka právě pro Vás. Pozemek se nachází v obci Slabce, která poskytuje klidné a relaxační prostředí, ideální pro rodinný život nebo rekreaci.

Pro bližší informace neváhejte kontaktovat naše makléře, kteří Vám rádi poskytnou veškeré potřebné informace a poradí Vám s nákupem tohoto krásného pozemku v lokalitě Slabce. Berte tuto příležitost jako krok k realizaci Vašich bytových snů!

Parametry pozemku

Cena
499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 8. 2024
Adresa
Slabce, okres rakovník
ID
831815
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
429 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ladislava Šimánková

Ladislava Šimánková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků (ostatní) v Slabcích?

Podobné nemovitosti