Prodej rodinného domu, Drevníky, 200 m2

Drevníky

8 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 42 844 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Drevníkách

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k domu

V exkluzivním zastoupení majitele si Vám dovolujeme nabídnout tento rodinným dům s dispozicí 6+1 o přibližné podlahové ploše 200 m² s možností dalšího rozšíření. Rodinný dům se nachází v klidné obci Drevníky v blízkosti řeky Vltavy.

Zastavěná plocha domu činí 233 m² z čehož více než polovina je využívaná k bydlení. V první patře se nachází vkusně zrekonstruována kuchyně s obývacím pokojem, kde je kladen důraz na dřevo dodávající klid a teplo domova. Dále zde nalezneme pracovnu s další místností a samostatné WC. Z předsíně se dostaneme schody do druhého patra kde jsou dva dětské pokoje, ložnice a koupelna s toaletou. V druhé polovině domu se nachází prostor, který můžete využívat k posezení s přáteli nebo například k vašemu podnikaní. Dále je zde kotelna a samostatné WC. Venkovními schody se dostanete do druhého patra, ve kterém se nabízí možnost rozšířit váš domov o další obytné prostory. Domu nechybí prostorný sklep.

Na pozemku o celkové ploše 1658 m² nalezneme zastřešený bazén se solárním ohřevem, zahradní domek o velikosti 28m² a garáž na dva automobily. Pro příjemné venkovní posezení nechybí zastřešená terasa. Pozemek je kompletně oplocen.

Dům je osazen plastovými okny v barvě dřeva, vytápění je zajištěno moderním kotlem na tuhá paliva s automatickým podavačem, střešní krytina je pálená keramická taška. Zdroj pitné vody je zajištěn pomocí studny. Odpadní voda je svedena do septiku, veřejná kanalizace do 5 let.

Drevníky leží v okrese Příbram, nedaleko od řeky Vltavy, což nabízí bohaté možnosti volno časového vyžití, jako je rybaření, turistika či cykloturistika. Obec je snadno dostupná autem i veřejnou dopravou, s rychlým napojením na dálnici D4, která spojuje Prahu a Příbram. V obci se nachází základní občanská vybavenost, jako je mateřská škola, obchod s potravinami, restaurace a benzínová pumpa. Větší nákupní možnosti a další služby jsou dostupné v nedalekém městě Příbram.

V případě potřeby zajištění hypotečního úvěru Vám naši poradci připraví nejlepší nabídku na trhu.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Budu se na vás těšit na prohlídce.

Parametry domu

Cena
8 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 7. 2024
Adresa
Drevníky
ID
248-NP00685
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
200 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
233 m2
Plocha nemovitosti
1658 m2
Plocha zahrady
1425 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Garáž
Převod do OV
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RE/MAX Power2

RE/MAX Power2

Zahradnická 550, Příbram

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 37 lidí

Prodejce

Štěpán Řípa

Štěpán Řípa

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Drevníkách?

Podobné nemovitosti