Prodej rodinného domu, North Port, Sarasota County, Spojené státy americké, 156 m2

North Port, Sarasota County, Spojené státy americké

8 186 250 Kč

(včetně provize RK)

Prověřené firmy

Informace k domu

Prodej, vila u jezera, Florida, Whispering Oaks Drive, North Port

Vila HERON CREEK u jezera.
Vítejte ve svém vysněném útočišti v prestižní uzavřené komunitě Heron Creek.

Tato krásně zařízená vila zasazená do klidné krajiny a pyšnící se úchvatným výhledem na jezero nabízí dokonalou kombinaci luxusu a pohodlí. Vstupte do tohoto domu se dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami připraveného k nastěhování a okamžitě pocítíte teplo prostorného velkého pokoje, doplněného o všestranný využitelný pokoj, zdobený elegantními dekorativními sloupy. Kuchyně je potěšením pro šéfkuchaře, obsahuje žulové desky, dostatek skříní, plynový sporák, spotřebiče z nerezové oceli, snídaňovou místnost a okouzlující dekorativní pozadí, které dodává nádech osobnosti.
Přirozené světlo zaplavuje jídelnu velkými okny a vytváří příjemnou atmosféru pro nezapomenutelné zážitky. Ve většině pokojů jsou položeny keramické dlaždice v dekoru dřeva, které dodávají podlaze odolnost i estetickou přitažlivost a zvyšují moderní kouzlo domova. Hlavní ložnice s podhledy dodává pocit vznešenosti a luxusu. Hlavní koupelna je prostorná s velkým sprchovým koutem, dvojitými umyvadly a vkusnými povrchovými úpravami. Koupelna pro hosty nabízí bezbariérovou vanu pro větší pohodlí a komfort.
Představte si, že relaxujete ve své prodloužené stíněné terase, ponoříte se do malebného výhledu na jezero a vychutnáte si chvíle klidu.
Pro váš klid je součástí prodeje generátor pro celý dům – promyšlený doplněk pro každého majitele domu.

Heron Creek Golf & Country Club představuje jedinečný životní styl se svou klubovnou o rozloze 21 000 čtverečních stop, rozmanitými společenskými aktivitami a prestižním 27jamkovým mistrovským golfovým hřištěm navrženým Arthurem Hillsem. Užijte si tenis, fitness centrum, bazén a vyberte si ze tří dostupných členství, které bude odpovídat vašim potřebám.
Vila má výhodnou polohu v blízkosti nákupního centra Coco Plum, stadionu Braves a parku Wellen a nabízí výbornou dostupnost k restauracím, obchodům a zábavě.
Osvojte si bezúdržbový životní styl, kde si každý den připadáte jako na dovolené. Nenechte si ujít příležitost vytvořit si tento nádherný domov.

Plné záruky pro nového kupujícího.
Zavolejte ještě dnes, naplánujte si soukromou prohlídku a začněte žít životním stylem Heron Creek. Měsíční náklady činí 331 $.
Nemovitost vám představí naše kolegyně Veronika přímo na místě.
S Veronikou se domluvíte samozřejmě česky, nebo slovensky a bude vám k dispozici při všech realitních a právních úkonech.
Všem zájemcům o nemovitost na Floridě umíme zajistit i následné služby spojené s vlastněním domu na Floridě, případně pronajmutí domu v době vaši nepřítomnosti.

Parametry domu

Cena
8 186 250 Kč
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 7. 2024
Adresa
North Port, Sarasota County, Spojené státy americké
ID
1303
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
156 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
170 m2
Plocha nemovitosti
500 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Veronika Dizdar

Veronika Dizdar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů?

Podobné nemovitosti