Prodej rodinného domu, Praha - Ďáblice, Chřibská, 190 m2

Chřibská, Praha-Ďáblice

19 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 92 931 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Praze 8

Stěhovací služby

Informace k domu

Na okraji Prahy 8, v malebných Ďáblicích, se nachází rodinný dům, který představuje ideální bydlení pro větší rodinu. Se třemi bytovými jednotkami, na které je rozdělen a velkou dvougaráží, může fungovat jako skutečné rodinné sídlo. Může být také ale chytrou investicí, či firemním zázemím.
Dvě samostatné bytové jednotky poskytují soukromí a komfort, třetí jednotka navazuje na druhou, ale disponuje vlastní kuchyní a sociálním zařízením. V přízemí se nachází byt o dispozici 4+1, v prvním patře potom dva byty o dispozicích 4+kk a 2+kk. Všechny mají vlastní kuchyň a sociální zázemí.
Budova je z části podsklepená a disponuje i velkou dvougaráží o ploše 38 m2. Zabezpečení kamerovým systémem dodává klidu a pocitu bezpečí. Nemovitost je napojena na všechny inženýrské sítě (voda, kanalizace, elektřina a plyn). Fasáda je zateplená. Dům je technologicky spíše v původním stavu, ale udržovaný. Některé části prošli renovací během doby užívání. Střešní krytina je z části šindel a z části plechová. Energetický štítek není vypracován a z toho důvodu musíme uvést třídu G, což ale neodpovídá skutečnosti energetické náročnosti budovy. Bude dodáno.
Zahrada s bazénem o rozměrech 7x3 metry láká k osvěžujícímu koupání a odpočinku. Pergola s posezením, gril, záhony se zeleninou a ovocné keře dodávají pocit útulného rodinného zázemí a funkčnosti.
Ďáblice, s okolní přírodou nabízejí ideální místo pro klidné bydlení a rodinný život. K dispozici je skvělá základní škola a mateřská školka, úřad, lékař, komunitní centrum, obchody a restaurace přímo v dosahu.
S rychlou dostupností na metro trasy C Ládví autobusem za 10 minut a nájezdem na dálnici D8 za pouhou minutu, nabízí tato lokalita spojení města s klidným životem takřka venkovského rázu.
Nenechejte si ujít tuto skvělou příležitost k vlastnictví rodinného domu v srdci Ďáblic! Jistě oceníte pohodu a klid tohoto světa na okraji velkoměsta. Pro více informací a prohlídku mě neváhejte kontaktovat.
Budu se těšit. Petra

Parametry domu

Cena
19 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 7. 2024
Adresa
Chřibská, Praha-Ďáblice
ID
904864
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
240 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
157 m2
Podlahová plocha
190 m2
Plocha nemovitosti
594 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Telekomunikace
Internet
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo EVROPA realitní kancelář

EVROPA realitní kancelář

Václavské náměstí 806/62, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Petra Holíková

Petra Holíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Praze 8?

Podobné nemovitosti