Prodej rodinného domu, Rabyně, 90 m2

Rabyně

3 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 015 Kč /za měsíc

(včetně veškerého právního servisu a odměny RK)

Prověřené firmy v Rabyni

Informace k domu

Exkluzivně nabízíme k prodeji krásný dům/chalupu se zastavěnou plochou 57 m2 ve velmi žádané lokalitě v obci Nová Rabyně - Slapy, v osadě Na Kamínkách, ležící asi 26 km jihozápadně od Prahy, s vlastním pozemkem 450 m2. Skládá ze dvou samostatně obytných částí, přízemí je situováno jako 1+kk s toaletou, sprchou a elektrickými přímotopy. Další část 2+kk/L, kde se nalézají také krbová kamna, elektrické přímotopy, záchod s koupenou a veranda. Půda je nevyužita, možnost půdní vestavby. Celková užitná plocha cca 90 m2. Díky krbovým kamnům a elektrickým přímotopům možnost celoročního bydlení. Podle majitele se celý prostor vytopí do 15 minut. Interiéry byly cca před 10 lety nákladně zrekonstruovány a řádně zatepleny, natažena nová naddimenzovaná elektřina, nová střecha, v zadní části se nalézá průtokový ohřívač na 100 litrů vody, který zajišťuje vždy teplou vodu. Na pozemku vlastní studna, voda je v hloubce 240 m, vrt včetně zbudování studny stál cca 1,2 milionu Kč. Na pozemku najdete také velký septik, příjezd je možný ze dvou stran. Možnost parkování více automobilů. Autobus vzdálen cca 800 m. 1 km od překrásné vyhlídky Nová Rabyně a od vody.
V místě nebo v těsné blízkosti veškeré rekreační vyžití, vodní i různé sportovní aktivity, rybaření, jízda na koních, houbaření, atd. Parkování na vlastním pozemku nejméně pro 5 aut. Díky své poloze je zde možnost chalupu výhodně dále pronajimat. 1 km od vody. Doporučujeme prohlídku.

Parametry domu

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně veškerého právního servisu a odměny RK
Aktualizováno
17. 7. 2024
Adresa
Rabyně
ID
10538/2918
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
90 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
57 m2
Plocha nemovitosti
450 m2
Plocha zahrady
450 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V
Odpad
Septik, Jímka
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová, Štěrková
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Studna
Balkon
Terasa
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Bc. Petr Komárek

Bc. Petr Komárek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rabyni?

Podobné nemovitosti