Prodej činžovního domu, Ostrava, Na Jánské, 634 m2

Na Jánské, Ostrava

13 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 65 767 Kč /za měsíc

(včetně provize RK, právního servisu a peněžní úschovy)

Prověřené firmy v Ostravě

Informace k nemovitosti

Hledáte investiční nemovitost? Tímto Vám ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji bytový dům s pěti bytovými jednotkami, dvěma terasami a se skladovacími prostorami v suterénu, který se nachází na ulici Na Jánské ve Slezské Ostravě. Bytový dům je zděný, samostatně stojící, částečně podsklepený o dvou nadzemních podlažích. Dům byl postaven v r. 1942, v letech 2017–2018 prošel celkovou rekonstrukcí včetně interiéru ve všech bytech. Stav domu se považuje za velmi dobrý. Zastavěná plocha domu činí 416 m2, zahrada 1037 m2 a příjezdová cesta k domu 319 m2. Bytový dům je napojen na veřejný vodovodní řád, elektřina a plyn je napojen na distributory sítí a splašková kanalizace je svedena do vlastní velkokapacitní jímky. Na domě je naistalováno bezpečnostní zařízení s kamerovým systémem. Příjezdová komunikace je veřejná, povrch zpevněný živičným kobercem a v zimním období pravidelně udržována. U domu je plánované parkoviště s pěti parkovacími místy.
Dispozice domu:
V suterénu jsou sklepy a skladovací prostory k jednotlivým bytům.
V 1.NP se nachází tři bytové jednotky. Byt č. 1 je o velikosti 2+1 s podlahovou plochou 90 m2. Byt č. 2 o dispozici 3+1 s plochou 120 m2 a třetí byt č. 5 o vel. 2+1 má plochu 80 m2.
V 2.NP se nachází dva byty, a to byt č. 3 o vel. 3+1 s plochou 100 m2 a byt č. 4 o dispozici 2+1 o velikosti 100 m2. K obou bytům náleží terasa o velikosti 20m2. Součástí každého bytu je sociální zařízení. Koupelny jsou vybaveny vanou a umývadlem. V kuchyních jsou nové kuchyňské linky vybaveny plynovým sporákem, elektrickou troubou a nerezovým dřezem s baterií. Každý byt má ústřední topení s vlastním plynovým kotlem, kterým se vytápí a ohřívá teplá voda. Podlahy jsou z keramické dlažby v kombinaci s laminátovou plovoucí podlahou. Okna jsou plastové s dvojskly v bílé barvě.
Použité stavební materiály: Dům má železobetonové základy s hydroizolací, svislé konstrukce z cihel tl. 45 cm, stropy železobetonové monolitické, střecha sedlová, krov dřevěný a krytina z hliníkových střešních šablon z pozinkovaného plechu. Dům je zateplený, povrch fasády z točené omítky a sokl z marmolitu. Schody v domě jsou ze suterénu betonové a do patra a na půdu z terasa. Dveře jsou prefabrikované buď plné nebo prosklené v ocelových zárubních. Hromosvod je proveden dle nejnovějších norem. Rozvody vody jsou v plastu, elektroinstalace 230 V a 400 V.
Výnosy spojené s bytovým domem: V současné době jsou všechny byty v užívání nájemců. Nájemní smlouvy jsou uzavřeny na dobu určitou.
V současné době měsíční nájemné je nastaveno takto: u bytu č. 1 - 10.000Kč, u bytu č. 2 - 11.500Kč, u bytu č. 3 - 11.500Kč, u bytu č.4 – 13.500Kč a u bytu č.5 – 10.000Kč. Celkový měsíční výnos tak činí 56.500Kč. Služby a energie si každý nájemce hradí sám ve své režií.
Slezská Ostrava je obvodem s komplexní občanskou vybaveností - mateřská škola, základní škola, obchody, lékárna i poliklinika. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. V rámci naších služeb Vám pomůžeme s financováním nemovitosti.

Parametry nemovitosti

Cena
13 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK, právního servisu a peněžní úschovy
Aktualizováno
17. 7. 2024
Adresa
Na Jánské, Ostrava
ID
12830
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
490 m2
Patro
2. z 2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
416 m2
Podlahová plocha
634 m2
Plocha zahrady
1356 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Jímka
Topení
Lokální plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo QARA, s.r.o.

QARA, s.r.o.

Šafaříkova 201/17, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Adam Kauer

Adam Kauer

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Ostravě?

Podobné nemovitosti