Prodej rodinného domu, Pozořice, Horní Kopec, 99 m2

Horní Kopec, Pozořice

9 250 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 44 083 Kč /za měsíc

(cena k jednání)

Prověřené firmy v Pozořicích

Informace k domu

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme řadový, cihlový rodinný dům po částečné rekonstrukci o velikosti 3+1, který se nachází v městyse Pozořice, okr. Brno - venkov.
Rekonstrukce zahrnuje nová plastová okna, kompletně novou střechu vč. krovu (půdní prostor je připraven na případné rozšíření obytné části), zateplení zádní části domu a terénní úpravy zahrady. Možnost dokončení rekonstrukce dle požadavků kupujícího.
Nemovitost má 3 sklepní prostory a garáž s rolovacími vraty umožňující průjezd na zahradu. Parkování možné i na vlastním pozemku před domem.
Celková plocha parcely činí 445 m2, zastavěná plocha domu je cca 99 m2, kterou je možné rozšířit až na 262 m2.
Veškeré inženýrské sítě: elektřina, plyn, vodovod, kanalizace. Vytápění je řešeno plynovým kotlem, ohřev vody elektrickým bojlerem. PENB nebyl zatím předložen, proto uvádíme energetickou třídu G.
Pozořice se nachází 15 km východně od Brna, na úbočí Drahanské vrchoviny. Je zde výborná občanská vybavenost: základní a mateřská škola, zdravotní středisko, lékárna, pošta, obchody, fotbalové hřiště.
Koupi lze financovati hypotečním úvěrem s možností převzetí stávající výhodné úrokové sazby.
Pro podrobnější informace volejte makléři.

Parametry domu

Cena
9 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Horní Kopec, Pozořice
ID
02959
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Patrový
Podlahová plocha
99 m2
Plocha nemovitosti
445 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Roman Mikulášek

Roman Mikulášek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Pozořicích?

Podobné nemovitosti