Prodej rodinného domu, Planá nad Lužnicí, Bydžovská, 181 m2

Bydžovská, Planá nad Lužnicí

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc
Prověřené firmy v Plané nad Lužnicí

Informace k domu

V rámci výhradního zastoupení majitele nabízíme k prodeji část známé budovy v Plané nad Lužnicí – Strkov, která je ideální pro přestavbu na rodinný dům. Tento objekt, který v současnosti slouží jako restaurace U Machoňů, nabízí unikátní možnost vytvořit si nový domov podle vašich představ.
Nemovitost s výměrou cca 181 m² zahrnuje současnou restauraci s kuchyňským a sociálním zázemím, což poskytuje dostatečný prostor pro přeměnu na komfortní rodinný dům.
Objekt disponuje sklepem, ideálním pro přeměnu na vinný sklep. K objektu patří venkovní kryté posezení a rozlehlý pozemek o velikosti cca 760 m² se vzrostlými stromy. Tento prostor je ideální pro vytvoření krásné zahrady.
Přilehlé asfaltové parkoviště je v osobním vlastnictví této nemovitosti.
Velká půda nabízí možnost půdní vestavby, čímž můžete zvětšit obytnou plochu a přizpůsobit ji svým potřebám. Vytápění objektu zajišťují krbová kamna.
Nemovitost se nachází v malebné části Plané nad Lužnicí – Strkov, na okraji vilové čtvrti, což poskytuje klidné a příjemné prostředí pro rodinný život.
Pokud potřebujete financování formou hypotéky, rádi vám s tím pomůžeme. PENB (energetický štítek) je zatím ve fázi zpracování, proto je prozatím uvedena energetická třída G.
Doporučujeme shlédnout virtuální prohlídku, která vám poskytne detailní pohled na tuto jedinečnou nemovitost. Pro více informací a osobní prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši návštěvu a rádi vám poskytneme všechny potřebné informace.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
29. 7. 2024
Adresa
Bydžovská, Planá nad Lužnicí
ID
24014
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
181 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
941 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 27 lidí

Prodejce

Ivana Dvořáčková

Ivana Dvořáčková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Plané nad Lužnicí?

Podobné nemovitosti