Pronájem bytu 2+1, Beroun, Vladislava Vančury, 55 m2

Vladislava Vančury, Beroun

17 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 3300,- + el. energie 2500,- Kč, kauce)

Prověřené firmy v Berouně

Informace k bytu

K pronájmu exkluzivní byt o velikosti 2 + 1 s balkonem, 55 m2 v klidné lokalitě v ulici Vladislava Vančury v části obce Beroun-Město. Tato unikátně, moderně zrekonstruovaná nemovitost v osobním vlastnictví se nachází v cihlovém objektu, který prošel revitalizací.
Elegantní a prostorné místnosti - ložnice, obývací pokoj a velkoryse veliká kuchyně. Interiér bytu je zařízen s precizností a důrazem na každý detail, což zajišťuje jedinečný a luxusní životní prostor pro náročné klienty.
K dispozici velký sklep, což poskytuje dostatek úložného místa. Vytápění je šikovně řešeno el. topnými panely umístěnými na stropě, což zajišťuje úsporu místa.
Kuchyně je vybavená lednicí s mrazákem, a el. troubou a deskou. Výhled na severní a jižní stranu. Podlaha: vinyl. Internetový rozvod je již připraven k užívání.
Velmi zajímavá je zcela nová koupelna s oknem a vanou, toaletou a el. boilerem. Samozřejmostí je i moderní skříňka pod umyvadlem.
Poloha domu nabízí snadný přístup k dálnicím, silnicím, MHD a autobusovým zastávkám, což zajišťuje pohodlnou dostupnost do centra města i okolních oblastí, ale i na metro Nové Butovice či Zličín.
Tato jedinečná nemovitost je skvělou volbou pro ty, kteří vyhledávají exkluzivitu, luxus a komfort ve spojení s vynikající lokalitou. Parkování je možné u domu v ulici. Vedle domu se nachází 2. základní škola, 5 min. chůze mateřské školy.
Byt je ihned volný. Vzhledem k náročné rekonstrukci bude vyžadována kauce ve výši 2 měsíčních nájmů.
V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
17 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 3300,- + el. energie 2500,- Kč, kauce
Aktualizováno
19. 7. 2024
Adresa
Vladislava Vančury, Beroun
ID
8182
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
55 m2
Patro
1. z 3
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
568 m2
Podlahová plocha
55 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední elektrické
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Euro Reality Plzeň, s.r.o.

Euro Reality Plzeň, s.r.o.

Hroznatova 773, Mariánské Lázně

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitypro.eu. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 22 lidí

Prodejce

Ivana Marxová

Ivana Marxová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Berouně?

Podobné nemovitosti